WEER LEKKER IN JE VEL

ZIT JE NIET LEKKER IN JE VEL?
IK HELP JE DE OORZAAK TE VINDEN.

Afspraak maken


Zit je lekker in je vel, dan heeft dat een positief effect op je gezondheid. Soms kun je in een dip belanden, je hebt nergens zin in en je voelt je futloos. Wat kun je dan doen om je weer goed te voelen?

DE OORZAAK VAN JE KLACHTEN

Het is belangrijk om te achterhalen waardoor je niet lekker in je vel zit, zodat je de kern van het probleem aan kunt pakken. Om je fysiek en mentaal goed te voelen, is het cruciaal dat je leert luisteren naar je lichaam. In mijn praktijk kan ik je daar bij helpen.

HOE KOM JE WEER LEKKER IN JE VEL?

Wanneer je stress en spanning op een effectieve manier terug kunt brengen naar een niveau waarop je lichaam zich herstelt, zal je merken dat alles veel makkelijker gaat. De oplossing zit in het nemen van een aantal stappen. Hier kun je zelf veel mee bereiken. Daarnaast kan ik je naar wens aanvullend en gericht ondersteunen. Ik informeer je graag!

• EET GEZOND EN GEVARIEERD

Door gezond en gevarieerd te eten leg je een stevige basis voor je lichaam en geest. Het dagelijks slikken van een goed multi vitamine- en mineralensupplement kan daar ook aan bijdragen. In mijn praktijk geeft een pijnloze vitaminen- en mineralentest inzicht in mogelijke tekorten en verstoringen en kunnen allergieën en intoleranties succesvol worden aangepakt. Hiermee verdwijnen je spijsverteringsklachten. Je maag en darmen komen tot rust en je huid ziet er stralend uit.

• BRENG JE HORMONEN IN BALANS

Je hormonen hebben veel invloed op je humeur, energie en vitaliteit. Bepaalde voedingsmiddelen, toxische stoffen en stress kunnen je hormonen uit balans brengen. Met het vermijden van deze stressoren, verbeter je je hormoonbalans. In mijn praktijk kan ik helpen om de verstorende factoren te balanceren. Je voelt je fit, energie en opgewekt en krijgt zin om dingen te ondernemen.

• VERMINDER STRESS EN RELAX

Op tijd rust nemen en ontspannen, helpt je te ontladen en de zaken die je bezig houden van je af te laten glijden. Plan regelmatig tijd in om niets te doen. Zeg eens vaker nee, dan ontstaat er ruimte voor leuke dingen. In mijn praktijk kan ik je helpen stress en spanning te verminderen en oude patronen te doorbreken, waardoor je de stappen kunt zetten die werkelijk tot verandering leiden. Je vergroot je veerkracht wordt en er komt rust in je hoofd.

BEWEEG REGELMATIG EN GA NAAR BUITEN

Ieder mens heeft beweging, zon en buitenlucht nodig. Maak elke dag een wandeling of neem de fiets. Het zal je doorbloeding verbeteren, je immuunsysteem versterken en je hoofd leegmaken. Wanneer de spieren in je lijf ontspannen zijn en je gewrichten soepel bewegen, geeft het ruimte om actief te zijn. In mijn praktijk kan ik je helpen pijnklachten die fysiek ongemak geven te verminderen zodat het makkelijker wordt om meer en actiever te bewegen. Je krijgt zin om te sporten en naar buiten te gaan.

VERGROOT JE FOCUS EN AANDACHT

Goed en voldoende slapen draagt bij aan een scherpe focus en zorgt ervoor dat je met volledige aandacht dingen kunt doen. Eenvoudige oefeningen, zoals kruislopen, helpen je om je geheugen en concentratie te verbeteren. In mijn praktijk help ik je de verstorende triggers op te ruimen waardoor je intenser leeft en meer kunt genieten. 


HOE VOEL JIJ JE VANDAAG?

CONTACT OPNEMEN

LEKKER IN JE VEL

  1. VRIJ VAN ALLERGIEËN
  2. HORMONEN IN BALANS
  3. RUST IN JE HOOFD
  4. SOEPEL BEWEGEN
  5. FOCUS VERBETEREN

AFSPRAAK MAKEN

“IK BEN SUPER TEVREDEN.”

ervaringen uit de praktijk

Angelika (60) had hinder van ontstekingen en vermoeidheid.

“IK BEN HEEL TEVREDEN EN HEB WEER VEEL MEER ENERGIE EN LEVENSVREUGDE!”

Ik kom al jaren regelmatig bij de huisarts voor steeds weer opspelende ontstekingen in mijn buik, maar helaas namen de klachten van jaar tot jaar toe. Bovendien kwamen er nog vermoeidheidsklachten in de loop van tijd bij. Via via kwam ik op het spoor van kinesiologie en heb mij er…

Lees verder...

Chloé (28) bezocht door de jaren heen meerdere therapeuten voor haar gezondheidsklachten.

“HIER VIEL ALLES OP ZIJN PLAATS.”

Angela, die mij ondersteunt in mijn weg naar innerlijke rust, liefde voor mijzelf en mijn innerlijke kind. Bijzonder, warm, persoonlijk, liefdevol en transformerend zijn voor mij de woorden die naar boven komen als ik denk aan de behandelingen in de praktijk van Angela. Afgelopen jaren ben ik bij veel therapeuten…

Lees verder...

Ans (70) had jarenlang rugklachten.

“IK STA HEEL WAT POSITIEVER IN HET LEVEN.”

Ik zat helemaal niet meer lekker in mijn vel. Mede doordat ik al jarenlang rugklachten had. Huisarts, neuroloog, orthopeed, chiropractor, acupunctuur, fysio en alternatieve therapeuten waarbij ik heel veel geld kwijt ben geraakt, het hielp allemaal niet. Toen kwam ik via via bij Angela terecht. Een hartverwarmende vrouw, die aandacht…

Lees verder...

meer ervaringen