Afnan (37) had steeds terugkerende huidproblemen.

“MIJN ERVARING IS HEEL ERG POSITIEF.”

De reden waarom ik Angela ben langs gekomen is omdat mijn vriendin reeds bij haar was geweest. Ze was erg te spreken over jou als mens en als kinesioloog. Ik vertrouwde op mijn vriendin en had geen enkele twijfel.

De persoonlijke benadering, de tijd die je neemt om te luisteren en te doorgronden waar de pijnpunten zitten, zijn enorme pluspunten.
Mijn ervaring met jouw manier van werken is heel erg positief.  Je hebt heel veel kennis en kunde en legt alle stappen die je doet uit. Dat is fijn. Je neemt de cliënt heel erg serieus.

De resultaten waren voor mij verbluffend, de problemen die ik had, zijn door de sessies opgelost! Ik beveel je graag aan bij al mijn vrienden en  vriendinnen.  Ik gun hen ook dat zetje in de rug, zodat ze weer in balans kunnen komen en optimaal kunnen genieten van hun leven & lichaam.

Jij bent een mensen mens , dus ik stuur iedereen met een kwaal naar jou toe. Je bent professioneel en eerlijk. Je wilde me graag helpen, maar daar waar de verantwoordelijkheid, om bepaalde stukken zelf te ontwikkelen bij mij lag, heb je me op die verantwoording gewezen. En om die reden gun ik jou, mijn kennissen toe!

Kinesiologie is een allesomvattende therapie, die werkt met alle aspecten van de gezondheid. Zowel op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel en voedingsgebied om de stress, blokkades of pijn te lokaliseren en daarna te balanceren.

Woorden die na een sessie bij mij opkomen:
⁃ Lichter
⁃ Ontspannen
⁃ Voldaan
⁃ Bewuster
⁃ Gereset

Je moet je eraan overgeven, dat vertel ik aan mijn vriendinnen. Ervaar en onderga het!

AFSPRAAK MAKEN?

CONTACT