WAT KINESIOLOGIE VOOR JOU KAN BETEKENEN

BEN JIJ GEVOELIG VOOR STRESS?
KINESIOLOGIE HELPT JE EEN NIEUWE BALANS TE VINDEN.


Kinesiologie is een zachte, natuurlijke methode die blokkades en onbalans in lichaam en geest kan opsporen en herstellen. Hiermee krijgt het zelfhelende vermogen van het lichaam een krachtige impuls. De methode is in de jaren zestig ontwikkeld  door de Amerikaanse arts en chiropractor George Goodheart. Hij ontdekte dat er een verband bestaat tussen spieren, meridianen en organen.

HOE WERKT HET?

Er wordt gebruik gemaakt van manuele spiertesten. Deze onderzoekstechniek werkt met het stress-reflexmechanisme van het autonome zenuwstelsel. Spieren reageren namelijk op stress door verandering in de spierspanning. Door een zachte druk op verschillende spieren uit te oefenen, wordt duidelijk wat geblokkeerd is en wat er nodig is om tot een oplossing te komen. Het kan je helpen in bewustwording en inzicht geven in je gezondheid.

IN BALANS MET KINESIOLOGIE

Kinesiologie stimuleert de balans op fysiek, mentaal-emotioneel en energetisch niveau waardoor het in veel gevallen helpend en ondersteunend is. De methode is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Cliënten komen om veel verschillende redenen in mijn praktijk. Het kan gaan om zowel fysieke als emotionele problemen. Alle blokkades die met de oorzaak van de onbalans samenhangen worden opgeheven waardoor de energie weer optimaal gaat stromen.


HOEVEEL STRESS HEB JIJ ?

MEER INFORMATIE

KINESIOLOGIE

  1. VERSTERKT JE GEZONDHEID
  2. BEVORDERT JE VITALITEIT
  3. STIMULEERT JE ZELF HERSTELLENDE VERMOGEN
  4. VERHOOGT JE KWALITEIT VAN LEVEN
  5. WORDT VERGOED DOOR JE AANVULLENDE ZORGVERZEKERING

 

JA, IK WIL EEN
AFSPRAAK MAKEN

"Ik voelde me snel op mijn gemak."

ervaringen uit de praktijk

Antoinette (61) zocht ondersteuning in het behalen van haar doel.

“IK HEB ZOVEEL GOEDE INZICHTEN IN MIJZELF GEKREGEN.”

Via een omweg ben ik bij Angela in de praktijk terecht gekomen. Het was voor mij een fijne, behulpzame weg om mijn doel te gaan halen. Ik heb zoveel goede inzichten in mijzelf gekregen. Daar kan ik verder mee.

Karin (31) was even vastgelopen in haar werk.

“HET GAAT WEER LEKKER MET MIJ.”

Het gaat weer lekker met mij. Het geeft me meer rust nu ik de inzichten beter toepas. Ik ben weer begonnen met mijn werk en dat geeft geen stress. Ik heb meer afstand genomen en het gevoel op allerlei vlakken vast te lopen is er nu niet meer.

Anniek (48) had na een stressvolle periode nek/schouder/rugklachten.

“NA 1 KEER WAREN MIJN KLACHTEN BLIJVEND VERMINDERD.”

Ik heb het als heel bijzonder ervaren. Behandelingen en oefeningen van de manueel therapeut hadden geen structurele verbetering gebracht. Na 1 consult waren mijn klachten blijvend met 50% verminderd. Door deze wonderbaarlijke ervaring heb ik later nog enkele behandelingen gehad, voor andere zaken waar ik tegenaan liep en moeite mee had. Het helpt me mijn weg te effenen, daar waar ik zelf al veel werk heb verzet en niet verder kom. Ik heb Angela helemaal in mijn hart gesloten. Ze luistert naar mij en behandelt mij met een warm hart, zuiver en oprecht.

meer ervaringen