CONSULT

WIL JIJ JE GEZONDHEID VERBETEREN?

IK HELP JE GRAAG OP WEG.


Een consult begint met een intakegesprek waarin we het doel van je komst, je probleem of klacht bespreken. Vervolgens leg ik je uit wat de mogelijkheden zijn om de klachten die je hebt te verminderen of je doel dichter bij te brengen en bepalen we met elkaar het plan van aanpak.

Wanneer het gewenste doel helder is, wordt met kinesiologie bepaald welke gebieden geblokkeerd zijn door stress en in kaart gebracht welke correctietechnieken de stress weer doen loslaten. Vervolgens worden deze correcties uitgevoerd. Ter afronding vat ik kort samen wat we hebben gedaan en wat de vervolgstap is. Soms krijg je ter ondersteuning van het herstel tips mee die je zelf thuis kunt toepassen.

STAP VOOR STAP NAAR VERANDERING

In een aantal vervolgafspraken wordt stap voor stap het plan van aanpak uitgevoerd. Elke keer bespreken we de tussentijdse veranderingen en bereikte resultaten die hebben plaatsgevonden en bepalen we de volgende stap. In de meeste gevallen zijn een paar afspraken al voldoende om een daadwerkelijke positieve verandering te bemerken. Gemiddeld kom je één keer per 2 of 3 weken.

PERSOONLIJK HERSTELPLAN

Met een persoonlijk herstelplan wat afgestemd is op het resultaat dat jij wilt bereiken, werk je regelmatig en intensief aan een specifieke gezondheidsklacht. Alle factoren die van invloed zijn, krijgen daarbij aandacht. De holistische aanpak zorgt ervoor dat klachten blijvend kunnen veranderen zodat je je weer gezond en vitaal gaat voelen.

Een persoonlijk herstelplan kan onder andere helpen bij:

 • Allergieën & Intoleranties
 • Hormoon onbalans
 • Emotionele problemen
 • Fysieke klachten
 • Leermoeilijkheden
 • Vermoeidheid
 • Spijsverteringsklachten
 • etc.

AFSPRAAK MAKEN?

Wil je een afspraak maken of nog wat meer informatie, dan kun je me bellen en bespreken we samen op welk gebied je extra aandacht kan gebruiken. Als ik niet bereikbaar ben, spreek dan mijn voicemail in, dan bel ik je zo snel mogelijk terug. Een mail sturen kan natuurlijk ook. Ik probeer binnen een werkdag op je bericht te reageren.


ZET JIJ DE 1E STAP?

MEER INFORMATIE

CONSULT

 1. UITGEBREID INTAKEGESPREK
 2. PLAN VAN AANPAK
 3. WERK AAN JE HERSTEL
 4. ONDERSTEUNEND ADVIES
 5. PRIVACY GEWAARBORGD

 

JA, IK WIL EEN
AFSPRAAK MAKEN

"Elke afspraak was een feestje."

ervaringen uit de praktijk

Franka (54) had te maken met sterk ingesleten patronen en geloofde eigenlijk niet meer in verandering.

“ANGELA KWAM MET EEN PAAR VRAGEN PRECIES BIJ DE KERN.”

Vanalles had ik al geprobeerd, regulier en alternatief en toch heeft dit mij het zetje gegeven wat ik nodig had. Mentaal heb ik weer vertrouwen gekregen in mijzelf en in het zelfherstellende vermogen van mijn lichaam. Ik kan beter met pijn en ongemak omgaan, heb heel veel los kunnen laten en heb het veel prettiger met mezelf nu.    

Kim, moeder van Polle (2) voelde dat haar zoontje ergens last van had. 

“MIJN ZOONTJE ZIT HEERLIJK IN ZIJN VEL.”

Ik wil laten weten dat het erg goed gaat met Polle. Hij zit heerlijk in zijn vel en geniet zichtbaar van alles om hem heen. Er is iets in hem aangezet waardoor hij nu echte sprongen maakt en daar zijn we erg blij om.

Karin (31) was even vastgelopen in haar werk.

“HET GAAT WEER LEKKER MET MIJ.”

Het gaat weer lekker met mij. Het geeft me meer rust nu ik de inzichten beter toepas. Ik ben weer begonnen met mijn werk en dat geeft geen stress. Ik heb meer afstand genomen en het gevoel op allerlei vlakken vast te lopen is er nu niet meer.

meer ervaringen