Monique (24) volgde via haar werkgever het vitaaltraject.

“NA DIT TRAJECT BEN IK EEN STUK ZELFVERZEKERDER GEWORDEN.”

Ik moet vaak erg snel huilen bij moeilijke en minder moeilijke gesprekken, vooral als het over mij gaat. Dit schiet natuurlijk niet op, helemaal niet als ik op mijn werk feedback of functiegesprekken heb. Het is voor mij en voor mijn werkgever niet fijn, daarom hebben we besloten om te kijken wat we hier eventueel aan kunnen doen. Zo kwam ik uit bij de praktijk van Angela. In het begin was ik er erg sceptisch over. Toch besloot ik het vitaliteitstraject te beginnen, niet geschoten is altijd mis! De eerste keer voelde heel goed en ik merkte dat ik echt rustiger was. Na de tweede keer voelde ik dat wat ze doet ook echt iets losmaakt. Ook de keren daarna bleef ik relaxter nadat ik weg ging. Angela is een hele lieve vrouw die je goed op je gemak laat voelen. Je werkt echt aan dat wat je lichaam aangeeft nodig te hebben. Ik durf niet goed te zeggen of ik nu echt minder snel moet huilen, maar na dit traject ben ik wel een stuk rustiger en zelfverzekerder geworden. Dit hadden de mensen om mij heen zelfs sneller door dan ik zelf!

AFSPRAAK MAKEN?

CONTACT