WERKGEVERS

BEN JE BURN-OUT OF OVERSPANNEN?
IK BEGELEID MENSEN DIE VASTLOPEN IN HUN WERK.


In de huidige maatschappij ligt de werkdruk hoog. Als werknemer krijg je soms te maken met veel stress, waardoor je vastloopt in je werk. Er ontstaan dan problemen in je gezondheid en vaak raak je in een burn-out of overspannenheid.

Kinesiologie kan ervoor zorgen dat je minder stress ervaart, zowel op je werk als thuis waardoor je meer veerkracht hebt. Hierbij richten we ons op het voorkomen van uitval en het bevorderen van re-integratie.


WELK MAATTRAJECT KIES JIJ? 

CONTACT

MAATTRAJECT BEDRIJF

  1. MET ZELFVERTROUWEN AAN HET WERK
  2. HELDERE DOELEN STELLEN
  3. ONDERSTEUNING BIJ BURN-OUT
  4. SLAPEN ZONDER ZORGEN
  5. ONDERSTEUNING BIJ RE-INTEGRATIE


AFSPRAAK MAKEN

ervaringen uit de praktijk

Kim, moeder van Polle (2) voelde dat haar zoontje ergens last van had. 

“MIJN ZOONTJE ZIT HEERLIJK IN ZIJN VEL.”

Ik wil laten weten dat het erg goed gaat met Polle. Hij zit heerlijk in zijn vel en geniet zichtbaar van alles om hem heen. Er is iets in hem aangezet waardoor hij nu echte sprongen maakt en daar zijn we erg blij om.

Lees verder...

Julia (42) had een periode van verhoogde stress.

“IK VOEL MIJ RUSTIGER, MEER IN BALANS EN KRACHTIGER.”

De sessies bij Angela hebben me het afgelopen jaar echt geholpen. Na een behandeling voel ik mij rustiger, meer in balans en krachtiger. Tijdens een periode van verhoogde stress werden er door de behandelingen de scherpe kanten vanaf gehaald waardoor ik mijn emotionele balans weer kon terugvinden. Angela is rustig,…

Lees verder...

Marthe (27) had chronische maag- en darmklachten.

“DE SESSIES HEB IK ALTIJD ALS ERG PRETTIG ERVAREN.”

De rust, tijd en ruimte die Angela mij gaf, gaven mij de mogelijkheid om samen met haar uit te zoeken waar mijn klachten vandaag kwamen. Het heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen. Daarnaast is het wat verbeterd en heb ik over het algemeen meer een gevoel van rust…

Lees verder...

meer ervaringen