WERKGEVERS

BEN JE BURN-OUT OF OVERSPANNEN?
IK BEGELEID MENSEN DIE VASTLOPEN IN HUN WERK.


In de huidige maatschappij ligt de werkdruk hoog. Als werknemer krijg je soms te maken met veel stress, waardoor je vastloopt in je werk. Er ontstaan dan problemen in je gezondheid en vaak raak je in een burn-out of overspannenheid.

Kinesiologie kan ervoor zorgen dat je minder stress ervaart, zowel op je werk als thuis waardoor je meer veerkracht hebt. Hierbij richten we ons op het voorkomen van uitval en het bevorderen van re-integratie.


WELK MAATTRAJECT KIES JIJ? 

CONTACT

MAATTRAJECT BEDRIJF

  1. MET ZELFVERTROUWEN AAN HET WERK
  2. HELDERE DOELEN STELLEN
  3. ONDERSTEUNING BIJ BURN-OUT
  4. SLAPEN ZONDER ZORGEN
  5. ONDERSTEUNING BIJ RE-INTEGRATIE


AFSPRAAK MAKEN

ervaringen uit de praktijk

Saïda (37) had een ontregelde menstruatie en allergische klachten.

“SINDSDIEN IS DE ALLERGIE OVER.”

Ik ben 100% tevreden. Ik had een ontregelde menstruatiecyclus en deze is nu weer regelmatig. Ook de allergische uitslag op mijn gezicht is weg. Toen we de bron hadden achterhaald kon Angela deze balanceren. Sindsdien is de allergie over. Een hele bijzondere ervaring omdat mijn eigen lichaam vertelt wat er…

Lees verder...

Ans (70) had jarenlang rugklachten.

“IK STA HEEL WAT POSITIEVER IN HET LEVEN.”

Ik zat helemaal niet meer lekker in mijn vel. Mede doordat ik al jarenlang rugklachten had. Huisarts, neuroloog, orthopeed, chiropractor, acupunctuur, fysio en alternatieve therapeuten waarbij ik heel veel geld kwijt ben geraakt, het hielp allemaal niet. Toen kwam ik via via bij Angela terecht. Een hartverwarmende vrouw, die aandacht…

Lees verder...

André (44) had zowel privé als zakelijk moeite met sociale omgang.

“IK VOEL ME EEN STUK COMFORTABELER.”

Ik voel zeker verandering. Ik merk dat ik op sociaal gebied mezelf een stuk comfortabeler voel. Ik voel me nu meer op mijn gemak. Ook op mijn werk voel ik me vrijer in de contacten met mijn collega’s. Het gaat een groot stuk beter met me.    

Lees verder...

meer ervaringen