WERKGEVERS

BEN JE BURN-OUT OF OVERSPANNEN?
IK BEGELEID MENSEN DIE VASTLOPEN IN HUN WERK.


In de huidige maatschappij ligt de werkdruk hoog. Als werknemer krijg je soms te maken met veel stress, waardoor je vastloopt in je werk. Er ontstaan dan problemen in je gezondheid en vaak raak je in een burn-out of overspannenheid.

Kinesiologie kan ervoor zorgen dat je minder stress ervaart, zowel op je werk als thuis waardoor je meer veerkracht hebt. Hierbij richten we ons op het voorkomen van uitval en het bevorderen van re-integratie.


WELK MAATTRAJECT KIES JIJ? 

CONTACT

MAATTRAJECT BEDRIJF

  1. MET ZELFVERTROUWEN AAN HET WERK
  2. HELDERE DOELEN STELLEN
  3. ONDERSTEUNING BIJ BURN-OUT
  4. SLAPEN ZONDER ZORGEN
  5. ONDERSTEUNING BIJ RE-INTEGRATIE


AFSPRAAK MAKEN

ervaringen uit de praktijk

Julia (42) had een periode van verhoogde stress.

“IK VOEL MIJ RUSTIGER, MEER IN BALANS EN KRACHTIGER.”

De sessies bij Angela hebben me het afgelopen jaar echt geholpen. Na een behandeling voel ik mij rustiger, meer in balans en krachtiger. Tijdens een periode van verhoogde stress werden er door de behandelingen de scherpe kanten vanaf gehaald waardoor ik mijn emotionele balans weer kon terugvinden. Angela is rustig,…

Lees verder...

Mieke, moeder van Eef (2) ontdekte dat haar dochter een allergie had.

“MIJN DOCHTER IS WEER VROLIJK EN FIT.”

Mijn dochter had een allergie waardoor ze erg moe en huilerig was. Nu gaat het goed met Eef. Ze is heel erg veranderd. Ze is vrolijk en zingt en speelt de hele dag. Ze ziet er fitter uit en is veel minder moe. Ik ben echt blij dat ik bij…

Lees verder...

Gijsje (38) was vermoeid en had huid- en menstruatieklachten.

“MIJN MENSTRUATIE IS STABIELER.”

Ik had klachten vanwege vele ontstekingen op mijn huid die opeens op konden zetten. Het beheerste mijn dag. Verder was ik heel vermoeid, depressief en had een heftige menstruatiecyclus. Dankzij Angela weet ik welke voeding ik zoveel mogelijk moet laten staan. Sindsdien is mijn menstruatie stabieler, minder pijnlijk en heb…

Lees verder...

meer ervaringen