WERKGEVERS

BEN JE BURN-OUT OF OVERSPANNEN?
IK BEGELEID MENSEN DIE VASTLOPEN IN HUN WERK.


In de huidige maatschappij ligt de werkdruk hoog. Als werknemer krijg je soms te maken met veel stress, waardoor je vastloopt in je werk. Er ontstaan dan problemen in je gezondheid en vaak raak je in een burn-out of overspannenheid.

Kinesiologie kan ervoor zorgen dat je minder stress ervaart, zowel op je werk als thuis waardoor je meer veerkracht hebt. Hierbij richten we ons op het voorkomen van uitval en het bevorderen van re-integratie.


WELK MAATTRAJECT KIES JIJ? 

CONTACT

MAATTRAJECT BEDRIJF

  1. MET ZELFVERTROUWEN AAN HET WERK
  2. HELDERE DOELEN STELLEN
  3. ONDERSTEUNING BIJ BURN-OUT
  4. SLAPEN ZONDER ZORGEN
  5. ONDERSTEUNING BIJ RE-INTEGRATIE


AFSPRAAK MAKEN

ervaringen uit de praktijk

Saïda (37) had een ontregelde menstruatie en allergische klachten.

“SINDSDIEN IS DE ALLERGIE OVER.”

Ik ben 100% tevreden. Ik had een ontregelde menstruatiecyclus en deze is nu weer regelmatig. Ook de allergische uitslag op mijn gezicht is weg. Toen we de bron hadden achterhaald kon Angela deze balanceren. Sindsdien is de allergie over. Een hele bijzondere ervaring omdat mijn eigen lichaam vertelt wat er…

Lees verder...

Anniek (48) had na een stressvolle periode last van nek- schouder- en rugklachten.

“NA 1 BEHANDELING WAREN MIJN KLACHTEN BLIJVEND VERMINDERD.”

Ik heb de kinesiologiebehandelingen als heel bijzonder ervaren. Ik ben naar Angela gegaan voor mijn nek, schouder- en rugklachten na een stressvolle periode. Behandelingen en oefeningen van de manueel therapeut hadden geen structurele verbetering bracht. Na 1 kinesiologie behandeling waren mijn klachten blijvend met 50% verminderd. Door deze wonderbaarlijke ervaring…

Lees verder...

Eva (33) voelde zich vaak vermoeid.

PROBEER EENS EEN BEHANDELING, HET HELPT ECHT!

Omdat ik me vaak vermoeid voelde en het maar niet wegging, ondanks genoeg uren slaap, gezond eten en regelmatig bewegen, ben ik op aanraden van een collega bij Angela terecht gekomen. Hier zijn we aan de hand van het vragen wat mijn lichaam nodig heeft, achter dingen gekomen, waarvan ik…

Lees verder...

meer ervaringen