WERKGEVERS

BEN JE BURN-OUT OF OVERSPANNEN?
IK BEGELEID MENSEN DIE VASTLOPEN IN HUN WERK.


In de huidige maatschappij ligt de werkdruk hoog. Als werknemer krijg je soms te maken met veel stress, waardoor je vastloopt in je werk. Er ontstaan dan problemen in je gezondheid en vaak raak je in een burn-out of overspannenheid.

Kinesiologie kan ervoor zorgen dat je minder stress ervaart, zowel op je werk als thuis waardoor je meer veerkracht hebt. Hierbij richten we ons op het voorkomen van uitval en het bevorderen van re-integratie.


WELK MAATTRAJECT KIES JIJ? 

CONTACT

MAATTRAJECT BEDRIJF

  1. MET ZELFVERTROUWEN AAN HET WERK
  2. HELDERE DOELEN STELLEN
  3. ONDERSTEUNING BIJ BURN-OUT
  4. SLAPEN ZONDER ZORGEN
  5. ONDERSTEUNING BIJ RE-INTEGRATIE


AFSPRAAK MAKEN

ervaringen uit de praktijk

Bonnie (59) had regelmatig last van haar darmen.

“HET ECZEEM IS VERDWENEN.”

Na vele jaren last te hebben gehad van darmklachten en huidproblemen ontdekte Angela via kinesiologie welke allergieën en voedselintoleranties ik had. Het eczeem is na een aantal consulten verdwenen en mijn darmklachten ook. Ik kan Angela zeker aanraden en ga zelf terug als het nodig is.

Lees verder...

André (44) had zowel privé als zakelijk moeite met sociale omgang.

“IK VOEL ME EEN STUK COMFORTABELER.”

Ik voel zeker verandering. Ik merk dat ik op sociaal gebied mezelf een stuk comfortabeler voel. Ik voel me nu meer op mijn gemak. Ook op mijn werk voel ik me vrijer in de contacten met mijn collega’s. Het gaat een groot stuk beter met me.    

Lees verder...

Angelika (60) had hinder van ontstekingen en vermoeidheid.

“IK BEN HEEL TEVREDEN EN HEB WEER VEEL MEER ENERGIE EN LEVENSVREUGDE!”

Ik kom al jaren regelmatig bij de huisarts voor steeds weer opspelende ontstekingen in mijn buik, maar helaas namen de klachten van jaar tot jaar toe. Bovendien kwamen er nog vermoeidheidsklachten in de loop van tijd bij. Via via kwam ik op het spoor van kinesiologie en heb mij er…

Lees verder...

meer ervaringen