Tom (35) had flinke hooikoortsklachten.

“IK BEN SUPER TEVREDEN OVER DE WERKWIJZE EN HET RESULTAAT.”

Via via ben ik bij Angela gekomen vanwege heftige hooikoortsklachten. Vorig jaar was het zo heftig dat ik niet meer vooruit kon en de reguliere medicijnen via de huisarts niet meer hielpen. Ik had nog geen ervaring met kinesiologie en wist niet wat ik moest verwachten. Ik dacht; “Niet geschoten is altijd mis”. Na een paar behandelingen heb ik er afgelopen maanden helemaal geen last meer van gehad. Eigenlijk kan ik het nog steeds niet geloven, maar dat besef zal komend jaar wel komen als de klachten weg blijven. I.v.m. nog wat klachten door kruisallergieën heb ik nog een paar specifieke behandelingen gehad die bijdragen aan meer rust in mijn lijf. Super tevreden over de werkwijze en over het resultaat. Echt een aanrader!

AFSPRAAK MAKEN?

CONTACT