Linda (28) reageerde allergisch op bepaalde voedingsmiddelen.

“HET VALT ME OP DAT IK VEEL MINDER ANGST VOOR MISSELIJKHEID HEB.”

Ik was al even op zoek naar iemand die me kon helpen met mijn gezondheid. Angela heeft me geholpen met allergische reacties op bepaalde voedingsmiddelen. Sinds ik haar adviezen opvolg voel ik mij veel beter! Het valt me op dat ik veel minder angst voor misselijkheid heb. Juist door ook naar het mentale stukje te kijken zijn mijn lichamelijke klachten en stressklachten naar de achtergrond verschoven. Ik heb meer weerstand en energie, slaap beter en kan beter voor mijzelf zorgen. Het gaat goed met me.

Heb je klachten waarvan je nu eindelijk eens wilt weten waar ze vandaan komen? Of waarvan anderen het een beetje wegwuiven? Dan zou ik zeker bij Angela langs gaan.

AFSPRAAK MAKEN?

CONTACT