Ans (70) had jarenlang rugklachten.

“IK STA HEEL WAT POSITIEVER IN HET LEVEN.”

Ik zat helemaal niet meer lekker in mijn vel. Mede doordat ik al jarenlang rugklachten had. Huisarts, neuroloog, orthopeed, chiropractor, acupunctuur, fysio en alternatieve therapeuten waarbij ik heel veel geld kwijt ben geraakt, het hielp allemaal niet. Toen kwam ik via via bij Angela terecht. Een hartverwarmende vrouw, die aandacht voor je heeft. Na 4 behandelingen stond ik ‘s morgens op en had geen klachten meer. Ik kon het niet geloven na al die jaren, en ik durfde het ook niet te publiceren. Nu, na 3 en een halve week ben ik nog steeds pijnvrij. Ook zit ik beter in mijn vel, en sta ik heel wat positiever in het leven.
Dank je Angela, ik blijf zeker nog even onder behandeling, al is het maar omdat ik me naderhand zo sterk voel.

AFSPRAAK MAKEN?

CONTACT