TECHNIEKEN

STA JE OPEN VOOR VERANDERING?
IK HELP JE OM DE VOLGENDE STAP TE NEMEN.


Sta je ervoor open om effectieve en duurzame veranderingen in jouw leven aan te brengen? Ben je op zoek naar ondersteuning om dit voor elkaar te krijgen? Kinesiologie kan je helpen om je de structuur te geven die je nodig hebt om deze veranderingen te realiseren en op de goede weg te blijven. Zie het als een investering in jezelf en in de toekomst.

OOSTERSE WIJSHEID EN WESTERSE WETENSCHAP

In mijn praktijk combineer ik de oosterse wijsheid van onder andere meridianen en acupressuurpunten met de westerse wetenschap van anatomie, fysiologie en psychologie. Daarbij maak ik gebruik van unieke kinesiologische technieken die inzetbaar zijn bij uiteenlopende klachten. De technieken helpen blokkades als gevolg van stress op te heffen. Het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt hiermee gestimuleerd. Dit heeft een positief effect op je welzijn.

REGULIERE ZORG EN KINESIOLOGIE

Kinesiologie kan een mooie aanvulling en ondersteuning zijn op de reguliere geneeskunde maar is niet als vervanging van zorg bedoeld. De nadruk ligt op het herstellen van een gezonde energiebalans. Ik stel dan ook geen medische diagnose en test geen medicijnen. Als je ernstige lichamelijke of emotionele problemen hebt, moet je eerst een arts raadplegen. Kinesiologie kan eveneens heel goed samenwerken met andere therapieën. Denk bijvoorbeeld aan fysiotherapie, osteopathie, psychotherapie etc.


HOE GEZOND EN VITAAL BEN JIJ?

MEER WETEN?

TECHNIEKEN

  1. TOUCH FOR HEALTH
  2. STRESS RELEASE
  3. VOEDING TESTEN EN BALANCEREN
  4. TRANSFORMERENDE ALLERGIETECHNIEKEN (TAT)
  5. STRESS INDICATORPUNTSYSTEEM (SIPS)
  6. LEERBEVORDEREND ACUPRESSUURPROGRAMMA (LEAP)
  7. CHAKRAHOLOGRAMMEN
  8. LEEFBLIND
  9. ORTHOMOLECULAIRE VOEDINGSLEER

JA, IK WIL EEN
AFSPRAAK MAKEN

"Ik ben blij dat ik
de stap genomen heb."

ervaringen uit de praktijk

Linda (28) reageerde allergisch op bepaalde voedingsmiddelen.

“HET VALT ME OP DAT IK VEEL MINDER ANGST VOOR MISSELIJKHEID HEB.”

Het gaat goed met me. Juist door ook naar het mentale stukje te kijken, zijn mijn lichamelijke klachten en stress naar de achtergrond verschoven. Ik heb meer weerstand en energie, slaap beter en kan beter voor mijzelf zorgen. Sindsdien voel ik mij veel beter!  

Miranda (33) was hormonaal niet in balans.

“ELKE AFSPRAAK WAS EEN FEESTJE.”

Angela heeft me heel goed geholpen. Ze heeft stap voor stap mijn lichaam in balans helpen brengen. Elke afspraak was een feestje. Telkens gaf mijn lichaam perfect aan wat op dat moment prioriteit had. Met hulp van Angela worden dingen duidelijk en kunnen er direct stappen worden gezet naar verbetering.    

Kim, moeder van Polle (2) voelde dat haar zoontje ergens last van had. 

“MIJN ZOONTJE ZIT HEERLIJK IN ZIJN VEL.”

Ik wil laten weten dat het erg goed gaat met Polle. Hij zit heerlijk in zijn vel en geniet zichtbaar van alles om hem heen. Er is iets in hem aangezet waardoor hij nu echte sprongen maakt en daar zijn we erg blij om.

meer ervaringen