HORMONALE ONBALANS

BEN JE ALTIJD MOE, ZIJN JE RESERVES OP?
IK HELP JE JOUW ENERGIEBALANS TE HERSTELLEN.


Acné, Angst, Blaasontsteking, Buikpijn, Burn out, Candida, Darmklachten, Depressief, Eczeem, Emotioneel, Endometriose, Fibromyalgie, Futloosheid, Gespannen borsten, Gewrichtspijn, Haaruitval, Hoofdpijn, Hormonale klachten, Menstruatieproblemen, Migraine, Neerslachtigheid, Onrust, Ontstekingen, Opvliegers, Overgangsklachten, Overgewicht, Piekeren, PMS, Prikkelbaar, Rusteloze benen, Schildklierklachten, Slaapproblemen, Spierpijn, Stressgevoelig, Suikerdrang, Verlies libido, Vruchtbaarheidsproblemen, Vermoeidheid, Vocht vasthouden, Zwangerschapswens

HOE ONTSTAAT EEN HORMONALE ONBALANS?

Hormonen beïnvloeden voor een groot deel je gezondheid, humeur, gewicht en energieniveau. Er kunnen allerlei oorzaken zijn waardoor je hormoonbalans verstoort raakt. Vaak raken hormonen in de war door een slecht voedingspatroon, verstorende stoffen, te veel stress en te weinig of verkeerde beweging. Dat geldt voor zowel voor vrouwen als voor mannen. Als je hormonen niet goed in balans zijn kan dit heel veel klachten met zich mee brengen.

KUN JE IETS AAN EEN VERSTOORDE HORMOONBALANS DOEN?

Met kinesiologie kunnen de belastende factoren waaronder voedingsallergieën, stress en verstorende gifstoffen worden uitgetest en geneutraliseerd. Hierbij worden onder meer diverse voedingstechnieken, LEAP, SIPS en Stress Release ingezet om de hormoonbalans te herstellen.


HOEVEEL ENERGIE HEB JIJ?

CONTACT

HERSTELPLAN HORMOONBALANS

  1. REGELMATIGE CYCLUS
  2. LEKKER SLAPEN
  3. BETER CONCENTREREN
  4. IDEAAL GEWICHT
  5. MEER ENERGIE

 

JA, IK WIL EEN
AFSPRAAK MAKEN

“MIJN MENSTRUATIE IS MINDER PIJNLIJK.”

ervaringen uit de praktijk

Marthe (27) had chronische maag- en darmklachten.

“DE SESSIES HEB IK ALTIJD ALS ERG PRETTIG ERVAREN.”

De rust, tijd en ruimte die Angela mij gaf, gaven mij de mogelijkheid om samen met haar uit te zoeken waar mijn klachten vandaag kwamen. Het heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen. Daarnaast is het wat verbeterd en heb ik over het algemeen meer een gevoel van rust in mijn hoofd en lichaam.

Angelique (43) zat in een zeer lange, stressvolle periode en had veel lichamelijke klachten.

“IK HEB LANGZAAM AAN MIJN LEVEN WEER TERUG GEKREGEN.”

Ik had allergieën, veel buikklachten, een glutenintolerantie en een geheel verstoorde hormoonhuishouding. Mijn lichaam stond in de survivalstand en dit werkte uiteraard ook door op mijn mentale gesteldheid. Met haar kennis, geduld en toewijding is het Angela gelukt om dit stap voor stap op orde te krijgen. Ik ben haar enorm dankbaar.

Bonnie (59) had regelmatig last van haar darmen.

“HET ECZEEM IS VERDWENEN.”

Na vele jaren last te hebben gehad van darmklachten en huidproblemen ontdekte Angela via kinesiologie welke allergieën en voedselintoleranties ik had. Het eczeem is na een aantal consulten verdwenen en mijn darmklachten ook. Ik kan Angela zeker aanraden en ga zelf terug als het nodig is.

meer ervaringen