HORMONALE ONBALANS

BEN JE ALTIJD MOE, ZIJN JE RESERVES OP?
IK HELP JE JOUW ENERGIEBALANS TE HERSTELLEN.


Acné, Angst, Blaasontsteking, Buikpijn, Burn out, Candida, Darmklachten, Depressief, Eczeem, Emotioneel, Endometriose, Fibromyalgie, Futloosheid, Gespannen borsten, Gewrichtspijn, Haaruitval, Hoofdpijn, Hormonale klachten, Menstruatieproblemen, Migraine, Neerslachtigheid, Onrust, Ontstekingen, Opvliegers, Overgangsklachten, Overgewicht, Piekeren, PMS, Prikkelbaar, Rusteloze benen, Schildklierklachten, Slaapproblemen, Spierpijn, Stressgevoelig, Suikerdrang, Verlies libido, Vruchtbaarheidsproblemen, Vermoeidheid, Vocht vasthouden, Zwangerschapswens

HOE ONTSTAAT EEN HORMONALE ONBALANS?

Hormonen beïnvloeden voor een groot deel je gezondheid, humeur, gewicht en energieniveau. Er kunnen allerlei oorzaken zijn waardoor je hormoonbalans verstoort raakt. Vaak raken hormonen in de war door een slecht voedingspatroon, verstorende stoffen, te veel stress en te weinig of verkeerde beweging. Dat geldt voor zowel voor vrouwen als voor mannen. Als je hormonen niet goed in balans zijn kan dit heel veel klachten met zich mee brengen.

KUN JE IETS AAN EEN VERSTOORDE HORMOONBALANS DOEN?

Met kinesiologie kunnen de belastende factoren waaronder voedingsallergieën, stress en verstorende gifstoffen worden uitgetest en geneutraliseerd. Hierbij worden onder meer diverse voedingstechnieken, LEAP, SIPS en Stress Release ingezet om de hormoonbalans te herstellen.


HOEVEEL ENERGIE HEB JIJ?

CONTACT

HERSTELPLAN HORMOONBALANS

  1. REGELMATIGE CYCLUS
  2. LEKKER SLAPEN
  3. BETER CONCENTREREN
  4. IDEAAL GEWICHT
  5. MEER ENERGIE

 

JA, IK WIL EEN
AFSPRAAK MAKEN

“MIJN MENSTRUATIE IS MINDER PIJNLIJK.”

ervaringen uit de praktijk

Afnan (37) had steeds terugkerende huidproblemen.

“MIJN ERVARING IS HEEL ERG POSITIEF.”

Jij bent een mensen mens. De persoonlijke benadering , de tijd die je neemt om te luisteren en te doorgronden waar de pijnpunten zitten, zijn enorme pluspunten. Je neemt de cliënt heel erg serieus. De resultaten waren voor mij verbluffend, de problemen die ik had, zijn door de sessies opgelost!    

Mieke, moeder van Eef (2) ontdekte dat haar dochter een allergie had.

“MIJN DOCHTER IS WEER VROLIJK EN FIT.”

Mijn dochter had een allergie waardoor ze erg moe en huilerig was. Nu gaat het goed met Eef. Ze is heel erg veranderd. Ze is vrolijk en zingt en speelt de hele dag. Ze ziet er fitter uit en is veel minder moe. Ik ben echt blij dat ik bij Angela geweest ben.

Linda (28) reageerde allergisch op bepaalde voedingsmiddelen.

“HET VALT ME OP DAT IK VEEL MINDER ANGST VOOR MISSELIJKHEID HEB.”

Het gaat goed met me. Juist door ook naar het mentale stukje te kijken, zijn mijn lichamelijke klachten en stress naar de achtergrond verschoven. Ik heb meer weerstand en energie, slaap beter en kan beter voor mijzelf zorgen. Sindsdien voel ik mij veel beter!  

meer ervaringen