WAT IS KINESIOLOGIE

BEN JIJ GEVOELIG VOOR STRESS?
IK HELP JE MET STRESS OM TE GAAN.


In ons dagelijks leven ervaren we allemaal wel eens stress. Stress is lang niet altijd ongezond. We hebben zelfs stress nodig. Het draagt er aan bij dat je alert bent en zorgt ervoor dat je beter presteert. Meestal heeft een beetje stress geen effect op ons functioneren, maar niet altijd. Hoe komt het dat de een er meer gevoelig voor is dan de ander? Of lijkt dat alleen maar zo? Stress kan een negatieve werking hebben op je gezondheid. Wanneer zich te veel stress opbouwt, raak je uit balans en lukt het niet meer om te herstellen. Je raakt dan vatbaar voor gezondheidsklachten op allerlei gebied.

MINDER STRESS EN MEER BALANS

Kinesiologie is een natuurlijke, doeltreffende methode die de gezondheid van lichaam en geest versterkt door blokkades veroorzaakt door verschillende vormen van stress, op te sporen en de stress af te voeren. Hiermee krijgt het zelfherstellende vermogen van het lichaam een krachtige impuls. Het is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert. Door de balans op alle niveaus van gezondheid te stimuleren, is kinesiologie helpend en succesvol bij veel klachten. De methode is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

DE SPIERTEST ALS MEETINSTRUMENT

In mijn praktijk maak ik gebruik van manuele spiertesten. Deze onderzoekstechniek werkt met het stress-reflexmechanisme van het autonome zenuwstelsel. Spieren reageren op stress door verandering in de spierspanning. Door een zachte druk op verschillende spieren uit te oefenen, wordt duidelijk welke gebieden geblokkeerd zijn en wat er nodig is om tot een oplossing te komen. Dit wordt met met jou besproken, waardoor het je inzicht kan geven in je klachten. Een unieke manier die fantastisch werkt en tot hele goede resultaten leidt.


HOEVEEL STRESS HEB JIJ ?

MEER INFORMATIE

KINESIOLOGIE

  1. VERSTERKT JE GEZONDHEID
  2. BEVORDERT JE VITALITEIT
  3. STIMULEERT JE ZELF HERSTELLENDE VERMOGEN
  4. VERHOOGT JE KWALITEIT VAN LEVEN
  5. WORDT VERGOED DOOR JE AANVULLENDE ZORGVERZEKERING

 

JA, IK WIL EEN
AFSPRAAK MAKEN

"Ik voelde me snel op mijn gemak."

ervaringen uit de praktijk

Christine (46) had meerdere allergische klachten.

“IK VOELDE ME SNEL OP MIJN GEMAK.”

Ik had al een tijdje last van jeuk en huiduitslag en had geen baat bij medicijngebruik. Het was een hele bijzondere ervaring om mee te maken wat Angela voor je kan doen! Ik voelde me meteen op mijn gemak en heb na 2 afspraken geen klachten meer! Ik kan iedereen de praktijk aanbevelen.

Linda (28) reageerde allergisch op bepaalde voedingsmiddelen.

“HET VALT ME OP DAT IK VEEL MINDER ANGST VOOR MISSELIJKHEID HEB.”

Het gaat goed met me. Juist door ook naar het mentale stukje te kijken, zijn mijn lichamelijke klachten en stress naar de achtergrond verschoven. Ik heb meer weerstand en energie, slaap beter en kan beter voor mijzelf zorgen. Sindsdien voel ik mij veel beter!  

Dagmar (33) had last van allergieën.

“HET HEEFT ZAKEN INZICHTELIJK GEMAAKT WAARDOOR IK MEER RUST HEB GEKREGEN.”

Warm, liefdevol, waardevol, inzichtelijk en transformerend werk doet Angela. Op het juiste moment. Niets teveel niets te weinig. Afgestemd, mooi in balans en de cirkel rond. Het heeft zaken inzichtelijk gemaakt en de lading er van gehaald waardoor ik meer rust in mijn lijf gekregen heb. Daarbij sloot elke behandeling steeds naadloos aan op mijn persoonlijke proces waarin ik ook waardevolle stappen heb kunnen zetten. Inspirerend en bijzonder hoe Angela lichaamswijsheid inzet. Voor elke ontmoeting ben ik dankbaar!

meer ervaringen