Anniek (48) had na een stressvolle periode last van nek- schouder- en rugklachten.

“NA 1 BEHANDELING WAREN MIJN KLACHTEN BLIJVEND VERMINDERD.”

Ik heb de kinesiologiebehandelingen als heel bijzonder ervaren. Ik ben naar Angela gegaan voor mijn nek, schouder- en rugklachten na een stressvolle periode. Behandelingen en oefeningen van de manueel therapeut hadden geen structurele verbetering bracht. Na 1 kinesiologie behandeling waren mijn klachten blijvend met 50% verminderd. Door deze wonderbaarlijke ervaring heb ik later nog enkele behandelingen gehad, voor andere zaken waar ik tegenaan liep en moeite mee had. Een kinesiologische behandeling helpt me mijn weg te effenen, daar waar ik zelf al veel werk heb verzet en niet verder kom.

Ik heb Angela helemaal in mijn hart gesloten. Ze luistert naar mij en behandelt mij met een warm hart, zuiver en oprecht. Dankjewel.

AFSPRAAK MAKEN?

CONTACT