Paulien (64) was uit balans en voelde zich futloos.

“IK GENIET WEER VAN DE MOOIE DINGEN OM ME HEEN.”

Ik was min of meer mijn balans kwijt, ik had voornamelijk lichamelijke klachten. Ik voelde me futloos en mijn levenslust was ver te zoeken. Het bezoeken van de huisarts betekende steeds minder voor me, kortom ik was niet tevreden over de hulp via mijn huisarts. Het lopen en trap klimmen waren een grote belasting voor me. De consulten bij de fysiotherapeut brachten wat verbetering in mijn klachten, maar ik ben toch verder gaan zoeken en heb me verder verdiept in andere mogelijkheden. Gelukkig kwam ik op de site van de praktijk van Angela van Niftrik terecht. Ik had een goed gevoel bij deze digitale ontmoeting. Hetzelfde moment heb ik Angela gemaild over al mijn klachten en ik gaf duidelijk aan dat ook mijn balans kwijt was. Ik ontving snel een aangename reactie in mijn mailbox. Ik had meteen een positief gevoel, waardoor ik direct een afspraak maakte. Het eerste consult gaf me een enorme boost, mijn klachten waren al de eerste keer onder controle. Het zelf herstellend vermogen van mijn lichaam kwam meteen op gang. Maar ik had nog meer behoefte aan extra ondersteuning en begeleiding. Alles was duidelijk en goed te bespreken. Al mijn klachten zijn tot volle tevredenheid begrepen maar vooral opgelost. Ik heb mezelf weer hervonden! Ik ben zo blij, dat ik op zoek ben gegaan naar een andere aanpak in plaats van me te berusten in lichamelijke achteruitgang. Er is altijd een mogelijkheid om ondersteuning te zoeken bij de juiste personen. Ik heb me altijd erg op mijn gemak gevoeld bij Angela en ik ben haar dankbaar voor haar tijd en deskundigheid. Het gaat weer goed met mij, ik zit weer lekker in mijn vel en kan weer genieten van de mooie dingen om me heen!

 

AFSPRAAK MAKEN?

CONTACT