Ariadne (48) zocht naar een oplossing voor haar hoofdpijnklachten.

“HET VOELDE ALS AANDACHT VOOR MEZELF.”

Ik ben bij Angela gekomen vanwege hoofdpijnklachten. De behandeling bij de chiropractor had niet meer het gewenste resultaat. Ik vermoedde dat mijn hormonen (overgang) een invloed hadden. Ik kreeg een tip van een collega om eens aan kinesiologie te denken. Ik heb me georiënteerd op internet en het sprak me aan. Ik belandde op de site van Angela. Vanaf het eerste consult had ik al resultaat. Ik kan niet uitleggen hoe ze het doet, maar het werkte bij mij. Ze vond naast een hormonale disbalans ook een emotionele blokkade. Die is doorbroken. Door mijn voeding aan te passen, ging ik steeds beter in mijn vel zitten. Ik ben van mijn hoofdpijn af. Natuurlijk heb ik nog wel eens hoofdpijn, maar niet meer dagelijks.

Het was heel fijn om bij Angela te komen. Het voelde als aandacht voor mezelf. Ze heeft oprechte interesse en denkt met je mee. Ben blij dat ik deze stap genomen heb. Mocht ik in de toekomst haar weer nodig hebben, weet ik haar te vinden.

AFSPRAAK MAKEN?

CONTACT