Jess (25) had rugproblemen en wilde graag weten wat haar hormoonbalans kan ondersteunen.

“DE PERSOONLIJKE EN WARME BENADERING HEB IK ALS ERG PRETTIG ERVAREN.”

Ik ben zeer positief over Angela en haar werkwijze! De persoonlijke en warme benadering heb ik als erg prettig ervaren. Ik kwam bij Angela omdat ik al een tijdje last had van klachten in mijn onderrug en voor PCOS. Voor mijn rugklachten vond Angela al gauw de onderliggende oorzaak en zij heeft dit met één behandeling weten op te lossen. Sindsdien heb ik geen last meer gehad van mijn rug!
Daarnaast heeft ze mij geholpen om mijn hormonen in balans te brengen aangezien ik PCOS heb. Stap voor stap zijn we op zoek gegaan naar de oorzaak van de symptomen om zo tot de kern te komen. Het wordt nu steeds duidelijker wat wel en niet goed voor me is.

 

AFSPRAAK MAKEN?

CONTACT