CONSULT EN WERKWIJZE

WIL JIJ JE GEZONDHEID VERBETEREN?
IK HELP JE GRAAG OP WEG.


We starten met een intakegesprek waarin we het doel van je komst, je probleem of klacht bespreken. Vervolgens leg ik je uit wat de mogelijkheden zijn om de klachten die je hebt te verminderen of je doel dichter bij te brengen en bepalen we met elkaar het plan van aanpak.

Wanneer het gewenste doel helder is testen we welke gebieden geblokkeerd zijn door stress en in kaart gebracht welke correctietechnieken de stress weer doen loslaten. Vervolgens worden deze correcties uitgevoerd. Ter afronding vat ik kort samen wat we hebben gedaan en wat de vervolgstap is. Soms krijg je ter ondersteuning van het herstel tips mee die je zelf thuis kunt toepassen.

STAP VOOR STAP NAAR VERANDERING

In een aantal vervolgafspraken wordt stap voor stap het plan van aanpak uitgevoerd. Elke keer bespreken we de tussentijdse veranderingen en bereikte resultaten die hebben plaatsgevonden en bepalen we de volgende stap. In de meeste gevallen zijn een paar afspraken al voldoende om een daadwerkelijke positieve verandering te bemerken. Gemiddeld kom je één keer per 2 of 3 weken.

PERSOONLIJK HERSTELPLAN

Met een persoonlijk herstelplan wat afgestemd is op het resultaat dat jij wilt bereiken, werk je regelmatig en intensief aan een specifiek gezondheidsprobleem. Alle factoren die van invloed zijn, krijgen daarbij aandacht. De holistische aanpak zorgt ervoor dat klachten blijvend kunnen veranderen zodat je je weer gezond en vitaal gaat voelen.

Een persoonlijk herstelplan kan onder andere helpen bij:

 • Allergieën en intoleranties
 • Hormonale disbalans
 • Emotionele of mentale problemen
 • Lichamelijke of fysieke klachten
 • Leer- en concentratieproblemen
 • Vermoeidheidsklachten
 • Spijsverteringsklachten
 • etc.

AFSPRAAK MAKEN?

Wil je een afspraak maken of nog wat meer informatie, dan kun je me bellen en bespreken we samen op welk gebied je extra aandacht kan gebruiken. Als ik niet bereikbaar ben, spreek dan mijn voicemail in, dan bel ik je zo snel mogelijk terug. Een mail sturen kan natuurlijk ook. Ik probeer binnen een werkdag op je bericht te reageren.


ZET JIJ DE 1E STAP?

MEER INFORMATIE

CONSULT

 1. UITGEBREID INTAKEGESPREK
 2. PLAN VAN AANPAK
 3. WERK AAN JE HERSTEL
 4. ONDERSTEUNEND ADVIES
 5. PRIVACY GEWAARBORGD


AFSPRAAK MAKEN

"Elke afspraak was een feestje."

ervaringen uit de praktijk

Anniek (48) had na een stressvolle periode last van nek- schouder- en rugklachten.

“NA 1 KEER WAREN MIJN KLACHTEN BLIJVEND VERMINDERD.”

Ik heb het als heel bijzonder ervaren. Behandelingen en oefeningen van de manueel therapeut hadden geen structurele verbetering gebracht. Na 1 consult waren mijn klachten blijvend met 50% verminderd. Door deze wonderbaarlijke ervaring heb ik later nog enkele behandelingen gehad, voor andere zaken waar ik tegenaan liep en moeite mee…

Lees verder...

Chloé (28) bezocht door de jaren heen meerdere therapeuten voor haar gezondheidsklachten.

“HIER VIEL ALLES OP ZIJN PLAATS.”

Angela, die mij ondersteunt in mijn weg naar innerlijke rust, liefde voor mijzelf en mijn innerlijke kind. Bijzonder, warm, persoonlijk, liefdevol en transformerend zijn voor mij de woorden die naar boven komen als ik denk aan de behandelingen in de praktijk van Angela. Afgelopen jaren ben ik bij veel therapeuten…

Lees verder...

Dagmar (33) had last van allergieën.

“HET HEEFT ZAKEN INZICHTELIJK GEMAAKT WAARDOOR IK MEER RUST HEB GEKREGEN.”

Warm, liefdevol, waardevol, inzichtelijk en transformerend werk doet Angela. Op het juiste moment. Niets teveel, niets te weinig. Afgestemd, mooi in balans en de cirkel rond. Dit is hoe ik de tijd bij praktijk Angela van Niftrik heb ervaren. Het heeft zaken inzichtelijk gemaakt en de lading er van gehaald…

Lees verder...

meer ervaringen