Chakra's balanceren

CHAKRA POWER

Wist je dat, net zoals ons fysieke lichaam organen heeft, we ook energetische organen hebben? Chakra’s zijn belangrijke energiecentra in ons lichaam die fysieke, psychologische en spirituele functies hebben. Ze controleren en activeren onze fysieke organen en hormonale klieren door levensenergie te leveren.

Wanneer een chakra uit balans is, kunnen onze fysieke organen gestrest raken omdat er niet genoeg levensenergie is om ze van voldoende brandstof te voorzien. Dit resulteert in gezondheidsklachten en ziekte. Het kan als gevolg van onevenwichtigheden veel kwalen veroorzaken die onder andere het hormonale systeem beïnvloeden.

Chakra’s laten zien wat je vastzet en wat vrij stroomt op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel gebied. Een chakra balans is een prachtige manier om blokkades op te ruimen, onderactieve chakra’s te activeren en de energiestroom in je lichaam in balans te brengen. Door energieblokkades in chakra’s vrij te maken van stress, ontstaat er een nieuwe balans in de energie van het totale lichaam en je bewustzijn.

In mijn praktijk help ik je stress in chakra’s te balanceren en zo de energie weer in beweging te brengen door middel van Neuro Energetische Kinesiologie, een prachtige methode ontwikkeld door Hugo Tobar.

Wil jij ook de kracht van een chakra balans ervaren? Graag nodig ik je uit om een afspraak te maken!

AFSPRAAK MAKEN?

CONTACT