AFSPRAKEN

WIL JIJ JE GEZONDHEID VERBETEREN?

IK HELP JE GRAAG OP WEG.


Een consult begint met een intakegesprek waarin we het doel van je komst, je probleem of klacht bespreken. Vervolgens leg ik je uit wat de mogelijkheden zijn om de klachten die je hebt te verminderen of je doel dichter bij te brengen en bepalen we met elkaar het plan van aanpak.

Wanneer het gewenste doel helder is, wordt met kinesiologie bepaald welke gebieden geblokkeerd zijn door stress en in kaart gebracht welke correctietechnieken de stress weer doen loslaten. Vervolgens worden deze correcties uitgevoerd. Ter afronding vat ik kort samen wat we hebben gedaan en wat de vervolgstap is. Soms krijg je ter ondersteuning van het herstel tips mee die je zelf thuis kunt toepassen.

STAP VOOR STAP NAAR VERANDERING

In een aantal vervolgafspraken wordt stap voor stap het plan van aanpak uitgevoerd. Elke keer bespreken we de tussentijdse veranderingen en bereikte resultaten die hebben plaatsgevonden en bepalen we de volgende stap. In de meeste gevallen zijn een paar afspraken al voldoende om een daadwerkelijke positieve verandering te bemerken. Gemiddeld kom je één keer per 2 of 3 weken.

Met een persoonlijk herstelplan werk je regelmatig en intensief aan een specifieke gezondheidsklacht. Het bestaat uit vijf afspraken die over een periode van vier maanden worden ingepland. Lees meer over een persoonlijk herstelplan.

AFSPRAAK MAKEN?

Wil je een afspraak maken of nog wat meer informatie, dan kun je me bellen en bespreken we samen op welk gebied je extra aandacht kan gebruiken. Als ik niet bereikbaar ben, spreek dan mijn voicemail in, dan bel ik je zo snel mogelijk terug. Een mail sturen kan natuurlijk ook. Ik probeer binnen een werkdag op je bericht te reageren.


ZET JIJ DE 1E STAP?

MEER INFORMATIE

AFSPRAAK

  1. UITGEBREID INTAKEGESPREK
  2. PLAN VAN AANPAK
  3. WERK AAN JE HERSTEL
  4. ONDERSTEUNEND ADVIES
  5. PRIVACY GEWAARBORGD

 

JA, IK WIL EEN
AFSPRAAK MAKEN

"Elke afspraak was een feestje."

ervaringen uit de praktijk

Anita (48) kampte met rug- en
darmproblemen.

“IK VOEL VEEL MINDER WOEDE VAN BINNEN.”

Het gaat goed met mij. Ik ben zeer positief over Angela. Mijn darmen zijn een stuk rustiger en ik heb weinig tot geen buik- en rugpijn meer. Ook voel ik veel minder woede van binnen. Ik zal jou zeker aanraden aan andere personen. Hopelijk kun je nog veel mensen helpen zoals jij mij hebt geholpen.”

Angelique (43) zat in een zeer lange, stressvolle periode en had veel lichamelijke klachten.

“IK HEB LANGZAAM AAN MIJN LEVEN WEER TERUG GEKREGEN.”

Ik had allergieën, veel buikklachten, een glutenintolerantie en een geheel verstoorde hormoonhuishouding. Mijn lichaam stond in de survivalstand en dit werkte uiteraard ook door op mijn mentale gesteldheid. Met haar kennis, geduld en toewijding is het Angela gelukt om dit stap voor stap op orde te krijgen. Ik ben haar enorm dankbaar.

Karin (31) was even vastgelopen in haar werk.

“HET GAAT WEER LEKKER MET MIJ.”

Het gaat weer lekker met mij. Het geeft me meer rust nu ik de inzichten beter toepas. Ik ben weer begonnen met mijn werk en dat geeft geen stress. Ik heb meer afstand genomen en het gevoel op allerlei vlakken vast te lopen is er nu niet meer.

meer ervaringen