TECHNIEKEN

STA JE OPEN VOOR VERANDERING?
IK HELP JE OM DE VOLGENDE STAP TE NEMEN.


Sta je ervoor open om effectieve en duurzame veranderingen in jouw leven aan te brengen? Ben je op zoek naar ondersteuning om dit voor elkaar te krijgen? Kinesiologie kan je helpen om je de structuur te geven die je nodig hebt om deze veranderingen te realiseren en op de goede weg te blijven. Zie het als een investering in jezelf en in de toekomst.

OOSTERSE WIJSHEID EN WESTERSE WETENSCHAP

In mijn praktijk combineer ik de oosterse wijsheid van onder andere meridianen en acupressuurpunten met de westerse wetenschap van anatomie, fysiologie en psychologie. Daarbij maak ik gebruik van unieke kinesiologische technieken die inzetbaar zijn bij uiteenlopende klachten. De technieken helpen blokkades als gevolg van stress op te heffen. Het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt hiermee gestimuleerd. Dit heeft een positief effect op je welzijn.

REGULIERE ZORG EN KINESIOLOGIE

Kinesiologie kan een mooie aanvulling en ondersteuning zijn op de reguliere geneeskunde maar is niet als vervanging van zorg bedoeld. De nadruk ligt op het herstellen van een gezonde energiebalans. Ik stel dan ook geen medische diagnose en test geen medicijnen. Als je ernstige lichamelijke of emotionele problemen hebt, moet je eerst een arts raadplegen. Kinesiologie kan eveneens heel goed samenwerken met andere therapieën. Denk bijvoorbeeld aan fysiotherapie, osteopathie, psychotherapie etc.


HOE GEZOND EN VITAAL BEN JIJ?

MEER WETEN?

TECHNIEKEN

  1. TOUCH FOR HEALTH
  2. STRESS RELEASE
  3. VOEDING TESTEN EN BALANCEREN
  4. TRANSFORMERENDE ALLERGIETECHNIEKEN (TAT)
  5. STRESS INDICATORPUNTSYSTEEM (SIPS)
  6. LEERBEVORDEREND GEAVANCEERD PROGRAMMA (LEAP)
  7. CHAKRAHOLOGRAMMEN
  8. LEEFBLIND
  9. TIBETAANSE ENERGIE
  10. ORTHOMOLECULAIRE VOEDINGSLEER

JA, IK WIL EEN
AFSPRAAK MAKEN

"Ik ben blij dat ik
de stap genomen heb."

ervaringen uit de praktijk

Marthe (27) had chronische maag- en darmklachten.

“DE SESSIES HEB IK ALTIJD ALS ERG PRETTIG ERVAREN.”

De rust, tijd en ruimte die Angela mij gaf, gaven mij de mogelijkheid om samen met haar uit te zoeken waar mijn klachten vandaag kwamen. Het heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen. Daarnaast is het wat verbeterd en heb ik over het algemeen meer een gevoel van rust in mijn hoofd en lichaam.

Mirelle (45) had al langere tijd buikklachten.

“IK HEB VEEL MEER ENERGIE.”

Ik had al ruim acht jaar erg veel last van mijn darmen, waardoor ik veel buikkrampen en elke dag buikpijn had. Tot ik bij Angela terecht kwam. Ik voelde me meteen op mijn gemak en ze heeft me erg goed geholpen. Ik heb geen buikpijn meer en heb veel meer energie.

Annemieke (36) had behoefte aan meer zelfvertrouwen.

“IK KAN BETER VOOR MEZELF OPKOMEN.”

Het gaat goed met me! Ik merk zeker verschil met voorheen. Ik voel me een stuk rustiger en steviger. Ik kan beter voor mezelf opkomen en dat voelt fijn! Dank je wel voor nu en wellicht zien we elkaar in de toekomst weer.

meer ervaringen