TECHNIEKEN

STA JE OPEN VOOR VERANDERING?
IK HELP JE OM DE VOLGENDE STAP TE NEMEN.


Sta je ervoor open om effectieve en duurzame veranderingen in jouw leven aan te brengen? Ben je op zoek naar ondersteuning om dit voor elkaar te krijgen? Kinesiologie kan je helpen om je de structuur te geven die je nodig hebt om deze veranderingen te realiseren en op de goede weg te blijven. Zie het als een investering in jezelf en in de toekomst.

OOSTERSE WIJSHEID EN WESTERSE WETENSCHAP

In mijn praktijk combineer ik de oosterse wijsheid van onder andere meridianen en acupressuurpunten met de westerse wetenschap van anatomie, fysiologie en psychologie. Daarbij maak ik gebruik van unieke kinesiologische technieken die inzetbaar zijn bij uiteenlopende klachten. De technieken helpen blokkades als gevolg van stress op te heffen. Het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt hiermee gestimuleerd. Dit heeft een positief effect op je welzijn.

REGULIERE ZORG EN KINESIOLOGIE

Kinesiologie kan een mooie aanvulling en ondersteuning zijn op de reguliere geneeskunde maar is niet als vervanging van zorg bedoeld. De nadruk ligt op het herstellen van een gezonde energiebalans. Ik stel dan ook geen medische diagnose en test geen medicijnen. Als je ernstige lichamelijke of emotionele problemen hebt, moet je eerst een arts raadplegen. Kinesiologie kan eveneens heel goed samenwerken met andere therapieën. Denk bijvoorbeeld aan fysiotherapie, osteopathie, psychotherapie etc.


HOE GEZOND EN VITAAL BEN JIJ?

MEER WETEN?

TECHNIEKEN

  1. TOUCH FOR HEALTH
  2. STRESS RELEASE
  3. VOEDING TESTEN EN BALANCEREN
  4. TRANSFORMERENDE ALLERGIETECHNIEKEN (TAT)
  5. STRESS INDICATORPUNTSYSTEEM (SIPS)
  6. LEERBEVORDEREND ACUPRESSUURPROGRAMMA (LEAP)
  7. CHAKRAHOLOGRAMMEN
  8. LEEFBLIND
  9. ORTHOMOLECULAIRE VOEDINGSLEER

JA, IK WIL EEN
AFSPRAAK MAKEN

"Ik ben blij dat ik
de stap genomen heb."

ervaringen uit de praktijk

Chloé (28) bezocht door de jaren heen meerdere therapeuten voor haar gezondheidsklachten.

“HIER VIEL ALLES OP ZIJN PLAATS.”

Angela, die mij ondersteunt in mijn weg naar innerlijke rust, liefde voor mijzelf en mijn innerlijke kind. Bijzonder, warm, persoonlijk, liefdevol en transformerend zijn voor mij de woorden die naar boven komen. Afgelopen jaren ben ik bij veel therapeuten geweest, maar bij Angela viel alles op z’n plaats. De afspraken geven rust, inzicht en ik kom steeds meer bij de essentie van mijn gezondheidsproblemen (zowel fysiek als mentaal). Ik ben haar bijzonder dankbaar hiervoor!

Miranda (33) was hormonaal niet in balans.

“ELKE AFSPRAAK WAS EEN FEESTJE.”

Angela heeft me heel goed geholpen. Ze heeft stap voor stap mijn lichaam in balans helpen brengen. Elke afspraak was een feestje. Telkens gaf mijn lichaam perfect aan wat op dat moment prioriteit had. Met hulp van Angela worden dingen duidelijk en kunnen er direct stappen worden gezet naar verbetering.    

Afnan (37) had steeds terugkerende huidproblemen.

“MIJN ERVARING IS HEEL ERG POSITIEF.”

Jij bent een mensen mens. De persoonlijke benadering , de tijd die je neemt om te luisteren en te doorgronden waar de pijnpunten zitten, zijn enorme pluspunten. Je neemt de cliënt heel erg serieus. De resultaten waren voor mij verbluffend, de problemen die ik had, zijn door de sessies opgelost!    

meer ervaringen