TECHNIEKEN

STA JE OPEN VOOR VERANDERING?
IK HELP JE OM DE VOLGENDE STAP TE NEMEN.


Sta je ervoor open om effectieve en duurzame veranderingen in jouw leven aan te brengen? Ben je op zoek naar ondersteuning om dit voor elkaar te krijgen? Kinesiologie kan je helpen om je de structuur te geven die je nodig hebt om deze veranderingen te realiseren en op de goede weg te blijven. Zie het als een investering in jezelf en in de toekomst.

OOSTERSE WIJSHEID EN WESTERSE WETENSCHAP

In mijn praktijk combineer ik de oosterse wijsheid van onder andere meridianen en acupressuurpunten met de westerse wetenschap van anatomie, fysiologie en psychologie. Daarbij maak ik gebruik van unieke kinesiologische technieken die inzetbaar zijn bij uiteenlopende klachten. De technieken helpen blokkades als gevolg van stress op te heffen. Het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt hiermee gestimuleerd. Dit heeft een positief effect op je welzijn.

REGULIERE ZORG EN KINESIOLOGIE

Kinesiologie kan een mooie aanvulling en ondersteuning zijn op de reguliere geneeskunde maar is niet als vervanging van zorg bedoeld. De nadruk ligt op het herstellen van een gezonde energiebalans. Ik stel dan ook geen medische diagnose en test geen medicijnen. Als je ernstige lichamelijke of emotionele problemen hebt, moet je eerst een arts raadplegen. Kinesiologie kan eveneens heel goed samenwerken met andere therapieën. Denk bijvoorbeeld aan fysiotherapie, osteopathie, psychologie etc.


HOE GEZOND EN VITAAL BEN JIJ?

MEER WETEN?

TECHNIEKEN

  1. TOUCH FOR HEALTH
  2. STRESS RELEASE
  3. VOEDING TESTEN EN BALANCEREN
  4. TRANSFORMERENDE ALLERGIETECHNIEKEN (TAT)
  5. STRESS INDICATORPUNTSYSTEEM (SIPS)
  6. LEERBEVORDEREND GEAVANCEERD PROGRAMMA (LEAP)
  7. CHAKRAHOLOGRAMMEN
  8. LEEFBLIND
  9. TIBETAANSE ENERGIE
  10. ORTHOMOLECULAIRE VOEDINGSLEER

JA, IK WIL EEN
AFSPRAAK MAKEN

"Ik ben blij dat ik
de stap genomen heb."

ervaringen uit de praktijk

Kim, moeder van Polle (2) voelde dat haar zoontje ergens last van had. 

“MIJN ZOONTJE ZIT HEERLIJK IN ZIJN VEL.”

Ik wil laten weten dat het erg goed gaat met Polle. Hij zit heerlijk in zijn vel en geniet zichtbaar van alles om hem heen. Er is iets in hem aangezet waardoor hij nu echte sprongen maakt en daar zijn we erg blij om.

Afnan (37) had steeds terugkerende huidproblemen.

“MIJN ERVARING IS HEEL ERG POSITIEF.”

Jij bent een mensen mens. De persoonlijke benadering , de tijd die je neemt om te luisteren en te doorgronden waar de pijnpunten zitten, zijn enorme pluspunten. Je neemt de cliënt heel erg serieus. De resultaten waren voor mij verbluffend, de problemen die ik had, zijn door de sessies opgelost!    

Franka (54) had te maken met sterk ingesleten patronen en geloofde eigenlijk niet meer in verandering.

“ANGELA KWAM MET EEN PAAR VRAGEN PRECIES BIJ DE KERN.”

Vanalles had ik al geprobeerd, regulier en alternatief en toch heeft dit mij het zetje gegeven wat ik nodig had. Mentaal heb ik weer vertrouwen gekregen in mijzelf en in het zelfherstellende vermogen van mijn lichaam. Ik kan beter met pijn en ongemak omgaan, heb heel veel los kunnen laten en heb het veel prettiger met mezelf nu.    

meer ervaringen