HORMONALE ONBALANS

BEN JE ALTIJD MOE, ZIJN JE RESERVES OP?
IK HELP JE JOUW ENERGIEBALANS TE HERSTELLEN.


Acné, Angst, Blaasontsteking, Buikpijn, Burn out, Candida, Darmklachten, Depressief, Eczeem, Emotioneel, Endometriose, Fibromyalgie, Futloosheid, Gespannen borsten, Gewrichtspijn, Haaruitval, Hoofdpijn, Hormonale klachten, Menstruatieproblemen, Migraine, Neerslachtigheid, Onrust, Ontstekingen, Opvliegers, Overgangsklachten, Overgewicht, Piekeren, PMS, Prikkelbaar, Rusteloze benen, Schildklierklachten, Slaapproblemen, Spierpijn, Stressgevoelig, Suikerdrang, Verlies libido, Vruchtbaarheidsproblemen, Vermoeidheid, Vocht vasthouden, Zwangerschapswens

HOE ONTSTAAT EEN HORMONALE ONBALANS?

Hormonen beïnvloeden voor een groot deel je gezondheid, humeur, gewicht en energieniveau. Er kunnen allerlei oorzaken zijn waardoor je hormoonbalans verstoort raakt. Vaak raken hormonen in de war door een slecht voedingspatroon, verstorende stoffen, te veel stress en te weinig of verkeerde beweging. Dat geldt voor zowel voor vrouwen als voor mannen. Als je hormonen niet goed in balans zijn kan dit heel veel klachten met zich mee brengen.

KUN JE IETS AAN EEN VERSTOORDE HORMOONBALANS DOEN?

Met kinesiologie kunnen de belastende factoren waaronder voedingsallergieën, stress en verstorende gifstoffen worden uitgetest en geneutraliseerd. Hierbij worden onder meer diverse voedingstechnieken, LEAP, SIPS en Stress Release ingezet om de hormoonbalans te herstellen.


HOEVEEL ENERGIE HEB JIJ?

CONTACT

HERSTELPLAN HORMOONBALANS

  1. REGELMATIGE CYCLUS
  2. LEKKER SLAPEN
  3. BETER CONCENTREREN
  4. IDEAAL GEWICHT
  5. MEER ENERGIE

 

JA, IK WIL EEN
AFSPRAAK MAKEN

“MIJN MENSTRUATIE IS MINDER PIJNLIJK.”

ervaringen uit de praktijk

Linda (28) reageerde allergisch op bepaalde voedingsmiddelen.

“HET VALT ME OP DAT IK VEEL MINDER ANGST VOOR MISSELIJKHEID HEB.”

Het gaat goed met me. Juist door ook naar het mentale stukje te kijken, zijn mijn lichamelijke klachten en stress naar de achtergrond verschoven. Ik heb meer weerstand en energie, slaap beter en kan beter voor mijzelf zorgen. Sindsdien voel ik mij veel beter!  

Saïda (37) had een ontregelde menstruatie en allergische klachten.

“SINDSDIEN IS DE ALLERGIE OVER.”

Ik ben 100% tevreden. Ik had een ontregelde menstruatiecyclus en deze is nu weer regelmatig. Ook de allergische uitslag op mijn gezicht is weg. Toen we de bron hadden achterhaald kon Angela deze balanceren. Sindsdien is de allergie over. Een hele bijzondere ervaring omdat mijn eigen lichaam vertelt wat er eventueel mis is.

Karin (31) was even vastgelopen in haar werk.

“HET GAAT WEER LEKKER MET MIJ.”

Het gaat weer lekker met mij. Het geeft me meer rust nu ik de inzichten beter toepas. Ik ben weer begonnen met mijn werk en dat geeft geen stress. Ik heb meer afstand genomen en het gevoel op allerlei vlakken vast te lopen is er nu niet meer.

meer ervaringen