HORMONALE ONBALANS

BEN JE ALTIJD MOE, ZIJN JE RESERVES OP?
IK HELP JE JOUW ENERGIEBALANS TE HERSTELLEN.


Acné, Angst, Blaasontsteking, Buikpijn, Burn out, Candida, Darmklachten, Depressief, Eczeem, Emotioneel, Endometriose, Fibromyalgie, Futloosheid, Gespannen borsten, Gewrichtspijn, Haaruitval, Hoofdpijn, Hormonale klachten, Menstruatieproblemen, Migraine, Neerslachtigheid, Onrust, Ontstekingen, Opvliegers, Overgangsklachten, Overgewicht, Piekeren, PMS, Prikkelbaar, Rusteloze benen, Schildklierklachten, Slaapproblemen, Spierpijn, Stressgevoelig, Suikerdrang, Verlies libido, Vruchtbaarheidsproblemen, Vermoeidheid, Vocht vasthouden, Zwangerschapswens

HOE ONTSTAAT EEN HORMONALE ONBALANS?

Hormonen beïnvloeden voor een groot deel je gezondheid, humeur, gewicht en energieniveau. Er kunnen allerlei oorzaken zijn waardoor je hormoonbalans verstoort raakt. Vaak raken hormonen in de war door een slecht voedingspatroon, verstorende stoffen, te veel stress en te weinig of verkeerde beweging. Dat geldt voor zowel voor vrouwen als voor mannen. Als je hormonen niet goed in balans zijn kan dit heel veel klachten met zich mee brengen.

KUN JE IETS AAN EEN VERSTOORDE HORMOONBALANS DOEN?

Met kinesiologie kunnen de belastende factoren waaronder voedingsallergieën, stress en verstorende gifstoffen worden uitgetest en geneutraliseerd. Hierbij worden onder meer diverse voedingstechnieken, LEAP, SIPS en Stress Release ingezet om de hormoonbalans te herstellen.


HOEVEEL ENERGIE HEB JIJ?

CONTACT

HERSTELPLAN HORMOONBALANS

  1. REGELMATIGE CYCLUS
  2. LEKKER SLAPEN
  3. BETER CONCENTREREN
  4. IDEAAL GEWICHT
  5. MEER ENERGIE

 

JA, IK WIL EEN
AFSPRAAK MAKEN

“MIJN MENSTRUATIE IS MINDER PIJNLIJK.”

ervaringen uit de praktijk

Christine (46) had meerdere allergische klachten.

“IK VOELDE ME SNEL OP MIJN GEMAK.”

Ik had al een tijdje last van jeuk en huiduitslag en had geen baat bij medicijngebruik. Het was een hele bijzondere ervaring om mee te maken wat Angela voor je kan doen! Ik voelde me meteen op mijn gemak en heb na 2 afspraken geen klachten meer! Ik kan iedereen de praktijk aanbevelen.

Henny (42) had last van vastzittende patronen.

“MET HERNIEUWDE KIJK GA IK VERDER.”

Al jaren ben ik bezig om mijn verleden te verwerken. Er kwamen steeds hele hardnekkige stukken naar boven, vooral toen ik weer een nieuwe relatie kreeg. Na een paar consulten had ik het gevoel dat ik zachter, krachtiger en liefdevoller naar mezelf kon kijken.

Angelique (43) zat in een zeer lange, stressvolle periode en had veel lichamelijke klachten.

“IK HEB LANGZAAM AAN MIJN LEVEN WEER TERUG GEKREGEN.”

Ik had allergieën, veel buikklachten, een glutenintolerantie en een geheel verstoorde hormoonhuishouding. Mijn lichaam stond in de survivalstand en dit werkte uiteraard ook door op mijn mentale gesteldheid. Met haar kennis, geduld en toewijding is het Angela gelukt om dit stap voor stap op orde te krijgen. Ik ben haar enorm dankbaar.

meer ervaringen