WAT IS KINESIOLOGIE

BEN JIJ GEVOELIG VOOR STRESS?
IK HELP JE MET STRESS OM TE GAAN.


In ons dagelijks leven ervaren we allemaal wel eens stress. Stress is lang niet altijd ongezond. We hebben zelfs stress nodig. Het draagt er aan bij dat je alert bent en zorgt ervoor dat je beter presteert. Meestal heeft een beetje stress geen effect op ons functioneren, maar niet altijd. Hoe komt het dat de een er meer gevoelig voor is dan de ander? Of lijkt dat alleen maar zo? Stress kan een negatieve werking hebben op je gezondheid. Wanneer zich te veel stress opbouwt, raak je uit balans en lukt het niet meer om te herstellen. Je raakt dan vatbaar voor gezondheidsklachten op allerlei gebied.

MINDER STRESS EN MEER BALANS

Kinesiologie is een natuurlijke, doeltreffende methode die de gezondheid van lichaam en geest versterkt door blokkades veroorzaakt door verschillende soorten stress, op te sporen en de stress af te voeren. Hiermee krijgt het zelfherstellende vermogen van het lichaam een krachtige impuls. Het is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert. Door de balans op alle niveaus van gezondheid te stimuleren, is kinesiologie helpend en succesvol bij veel klachten. De methode is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

DE SPIERTEST ALS MEETINSTRUMENT

In mijn praktijk maak ik gebruik van manuele spiertesten. Deze onderzoekstechniek werkt met het stress-reflexmechanisme van het autonome zenuwstelsel. Spieren reageren op stress door verandering in de spierspanning. Door een zachte druk op verschillende spieren uit te oefenen, wordt duidelijk welke gebieden geblokkeerd zijn en wat er nodig is om tot een oplossing te komen. Dit wordt met met jou besproken, waardoor het je inzicht kan geven in je klachten. Een unieke manier die fantastisch werkt en tot hele goede resultaten leidt.


HOEVEEL STRESS HEB JIJ ?

MEER INFORMATIE

KINESIOLOGIE

  1. VERSTERKT JE GEZONDHEID
  2. BEVORDERT JE VITALITEIT
  3. STIMULEERT JE ZELF HERSTELLENDE VERMOGEN
  4. VERHOOGT JE KWALITEIT VAN LEVEN
  5. WORDT VERGOED DOOR JE AANVULLENDE ZORGVERZEKERING

 

JA, IK WIL EEN
AFSPRAAK MAKEN

"Ik voelde me snel op mijn gemak."

ervaringen uit de praktijk

Marthe (27) had chronische maag- en darmklachten.

“DE SESSIES HEB IK ALTIJD ALS ERG PRETTIG ERVAREN.”

De rust, tijd en ruimte die Angela mij gaf, gaven mij de mogelijkheid om samen met haar uit te zoeken waar mijn klachten vandaag kwamen. Het heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen. Daarnaast is het wat verbeterd en heb ik over het algemeen meer een gevoel van rust in mijn hoofd en lichaam.

Antoinette (61) zocht ondersteuning in het behalen van haar doel.

“IK HEB ZOVEEL GOEDE INZICHTEN IN MIJZELF GEKREGEN.”

Via een omweg ben ik bij Angela in de praktijk terecht gekomen. Het was voor mij een fijne, behulpzame weg om mijn doel te gaan halen. Ik heb zoveel goede inzichten in mijzelf gekregen. Daar kan ik verder mee.

Mieke, moeder van Eef (2) ontdekte dat haar dochter een allergie had.

“MIJN DOCHTER IS WEER VROLIJK EN FIT.”

Mijn dochter had een allergie waardoor ze erg moe en huilerig was. Nu gaat het goed met Eef. Ze is heel erg veranderd. Ze is vrolijk en zingt en speelt de hele dag. Ze ziet er fitter uit en is veel minder moe. Ik ben echt blij dat ik bij Angela geweest ben.

meer ervaringen