WAT IS KINESIOLOGIE

BEN JIJ GEVOELIG VOOR STRESS?
IK HELP JE MET STRESS OM TE GAAN.


In ons dagelijks leven ervaren we allemaal wel eens stress. Stress is lang niet altijd ongezond. We hebben zelfs stress nodig. Het draagt er aan bij dat je alert bent en zorgt ervoor dat je beter presteert. Meestal heeft een beetje stress geen effect op ons functioneren, maar niet altijd. Hoe komt het dat de een er meer gevoelig voor is dan de ander? Of lijkt dat alleen maar zo? Stress kan een negatieve werking hebben op je gezondheid. Wanneer zich te veel stress opbouwt, raak je uit balans en lukt het niet meer om te herstellen. Je raakt dan vatbaar voor gezondheidsklachten op allerlei gebied.

MINDER STRESS EN MEER BALANS

Kinesiologie is een natuurlijke, doeltreffende methode die de gezondheid van lichaam en geest versterkt door blokkades veroorzaakt door verschillende soorten stress, op te sporen en de stress af te voeren. Hiermee krijgt het zelfherstellende vermogen van het lichaam een krachtige impuls. Het is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert. Door de balans op alle niveaus van gezondheid te stimuleren, is kinesiologie helpend en succesvol bij veel klachten. De methode is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

DE SPIERTEST ALS MEETINSTRUMENT

In mijn praktijk maak ik gebruik van manuele spiertesten. Deze onderzoekstechniek werkt met het stress-reflexmechanisme van het autonome zenuwstelsel. Spieren reageren op stress door verandering in de spierspanning. Door een zachte druk op verschillende spieren uit te oefenen, wordt duidelijk welke gebieden geblokkeerd zijn en wat er nodig is om tot een oplossing te komen. Dit wordt met met jou besproken, waardoor het je inzicht kan geven in je klachten. Een unieke manier die fantastisch werkt en tot hele goede resultaten leidt.


HOEVEEL STRESS HEB JIJ ?

MEER INFORMATIE

KINESIOLOGIE

  1. VERSTERKT JE GEZONDHEID
  2. BEVORDERT JE VITALITEIT
  3. STIMULEERT JE ZELF HERSTELLENDE VERMOGEN
  4. VERHOOGT JE KWALITEIT VAN LEVEN
  5. WORDT VERGOED DOOR JE AANVULLENDE ZORGVERZEKERING

 

JA, IK WIL EEN
AFSPRAAK MAKEN

"Ik voelde me snel op mijn gemak."

ervaringen uit de praktijk

Saïda (37) had een ontregelde menstruatie en allergische klachten.

“SINDSDIEN IS DE ALLERGIE OVER.”

Ik ben 100% tevreden. Ik had een ontregelde menstruatiecyclus en deze is nu weer regelmatig. Ook de allergische uitslag op mijn gezicht is weg. Toen we de bron hadden achterhaald kon Angela deze balanceren. Sindsdien is de allergie over. Een hele bijzondere ervaring omdat mijn eigen lichaam vertelt wat er eventueel mis is.

Gijsje (38) was vermoeid en had huid- en menstruatieklachten.

“MIJN MENSTRUATIE IS STABIELER.”

Ik had klachten vanwege vele ontstekingen op mijn huid die opeens op konden zetten. Het beheerste mijn dag. Verder was ik heel vermoeid, depressief en had een heftige menstruatiecyclus. Dankzij Angela weet ik welke voeding ik zoveel mogelijk moet laten staan. Sindsdien is mijn menstruatie stabieler, minder pijnlijk en heb ik nog nauwelijks ontstekingen.  

Miranda (33) was hormonaal niet in balans.

“ELKE AFSPRAAK WAS EEN FEESTJE.”

Angela heeft me heel goed geholpen. Ze heeft stap voor stap mijn lichaam in balans helpen brengen. Elke afspraak was een feestje. Telkens gaf mijn lichaam perfect aan wat op dat moment prioriteit had. Met hulp van Angela worden dingen duidelijk en kunnen er direct stappen worden gezet naar verbetering.    

meer ervaringen