WAT IS KINESIOLOGIE

BEN JIJ GEVOELIG VOOR STRESS?
IK HELP JE MET STRESS OM TE GAAN.


In ons dagelijks leven ervaren we allemaal wel eens stress. Stress is lang niet altijd ongezond. We hebben zelfs stress nodig. Het draagt er aan bij dat je alert bent en zorgt ervoor dat je beter presteert. Meestal heeft een beetje stress geen effect op ons functioneren, maar niet altijd. Hoe komt het dat de een er meer gevoelig voor is dan de ander? Of lijkt dat alleen maar zo? Stress kan een negatieve werking hebben op je gezondheid. Wanneer zich te veel stress opbouwt, raak je uit balans en lukt het niet meer om te herstellen. Je raakt dan vatbaar voor gezondheidsklachten op allerlei gebied.

MINDER STRESS EN MEER BALANS

Kinesiologie is een natuurlijke, doeltreffende methode die de gezondheid van lichaam en geest versterkt door blokkades veroorzaakt door verschillende vormen van stress, op te sporen en de stress af te voeren. Hiermee krijgt het zelfherstellende vermogen van het lichaam een krachtige impuls. Het is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert. Door de balans op alle niveaus van gezondheid te stimuleren, is kinesiologie helpend en succesvol bij veel klachten. De methode is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

DE SPIERTEST ALS MEETINSTRUMENT

In mijn praktijk maak ik gebruik van manuele spiertesten. Deze onderzoekstechniek werkt met het stress-reflexmechanisme van het autonome zenuwstelsel. Spieren reageren op stress door verandering in de spierspanning. Door een zachte druk op verschillende spieren uit te oefenen, wordt duidelijk welke gebieden geblokkeerd zijn en wat er nodig is om tot een oplossing te komen. Dit wordt met met jou besproken, waardoor het je inzicht kan geven in je klachten. Een unieke manier die fantastisch werkt en tot hele goede resultaten leidt.


HOEVEEL STRESS HEB JIJ ?

MEER INFORMATIE

KINESIOLOGIE

  1. VERSTERKT JE GEZONDHEID
  2. BEVORDERT JE VITALITEIT
  3. STIMULEERT JE ZELF HERSTELLENDE VERMOGEN
  4. VERHOOGT JE KWALITEIT VAN LEVEN
  5. WORDT VERGOED DOOR JE AANVULLENDE ZORGVERZEKERING

 

JA, IK WIL EEN
AFSPRAAK MAKEN

"Ik voelde me snel op mijn gemak."

ervaringen uit de praktijk

Henny (42) had last van vastzittende patronen.

“MET HERNIEUWDE KIJK GA IK VERDER.”

Al jaren ben ik bezig om mijn verleden te verwerken. Er kwamen steeds hele hardnekkige stukken naar boven, vooral toen ik weer een nieuwe relatie kreeg. Na een paar consulten had ik het gevoel dat ik zachter, krachtiger en liefdevoller naar mezelf kon kijken.

Kim, moeder van Polle (2) voelde dat haar zoontje ergens last van had. 

“MIJN ZOONTJE ZIT HEERLIJK IN ZIJN VEL.”

Ik wil laten weten dat het erg goed gaat met Polle. Hij zit heerlijk in zijn vel en geniet zichtbaar van alles om hem heen. Er is iets in hem aangezet waardoor hij nu echte sprongen maakt en daar zijn we erg blij om.

Mieke, moeder van Eef (2) ontdekte dat haar dochter een allergie had.

“MIJN DOCHTER IS WEER VROLIJK EN FIT.”

Mijn dochter had een allergie waardoor ze erg moe en huilerig was. Nu gaat het goed met Eef. Ze is heel erg veranderd. Ze is vrolijk en zingt en speelt de hele dag. Ze ziet er fitter uit en is veel minder moe. Ik ben echt blij dat ik bij Angela geweest ben.

meer ervaringen