ERVARINGEN UIT DE PRAKTIJK


Yvonne, moeder van Ruth (8) bemerkte dat haar dochter vliegangst had.
"De vliegreis is uitstekend gegaan met Ruth. Ze is helemaal blij door jou. Dank voor alle tips".

Suzanne (40) voelde zich gespannen.
"Ik voel me een stuk relaxter."

Henny (42) had last van vastzittende patronen.
"Al jaren ben ik bezig om mijn verleden te verwerken. Ik heb precies helder waar mijn huidige gedrag en patronen vandaan komen en heb alle daarbij behorende emoties doorleeft. Er kwamen steeds hele hardnekkige stukken naarboven, vooral toen ik weer een nieuwe relatie kreeg. Blijkbaar zat er in mijn systeem nog veel opgeslagen wat steeds getriggerd werd. Ik besloot na googlen om naar Angela te gaan om in het onderbewuste nog dingen te helen. Na een paar keer had ik het gevoel dat ik zachter, krachtiger en liefdevoller naar mezelf kon kijken. Met hernieuwde kijk ga ik verder in de relatie met mijn vriend!"

Betty (58) bleef klachten houden na een burn-out.
"Na 2 jaar veel last te hebben gehad van een burn-out en nadat ik vanalles heb geprobeerd, kwam ik bij Angela terecht. Ik wilde het laatste restje van de burn-out kwijt, dat gepaard ging met slecht slapen en hartkloppingen door stress. Ik ben 4 keer bij Angela geweest. Het slapen is al verbeterd en de hartkloppingen zijn nagenoeg weg. Angela is zeer rustig en, het allerbelangrijkst, ze kan luisteren. Ze heeft alle tijd voor haar cliënten wat zeer belangrijk is. Ze heeft mij goed geholpen en ik ga zeker 1x in de zoveel tijd terug. Angela super bedankt voor alles."

Annemieke (36) was op zoek naar zelfvertrouwen.
"Het gaat goed met me! Ik merk zeker verschil met voorheen. Ik voel me een stuk rustiger en steviger. Ik kan beter voor mezelf opkomen en dat voelt fijn! Dank je wel voor nu en wellicht zien we elkaar in de toekomst weer."

Paula, moeder van Jenske (14) zag dat haar dochter zichzelf terugtrok.
"Ik ben erg blij dat mijn dochter bij jou is geweest. Jenske is sinds die dag erg veranderd. Zij is eigenlijk weer de "oude" geworden. Zij is van een mopperend en gesloten meisje veranderd in een vrolijke meid die heel veel kletst en ons weer overal bij betrekt. Zo gedroeg ze zich ook toen ze klein was."

Annemiek, moeder van Noa (7) voelde dat haar dochter minder vrolijk was.
Nadat we bij Angela geweest zijn, heb ik zeker resultaat gemerkt. Noa is opgewekter, vertelt meer en is weer het dametje dat we kennen! Alles gaat goed met mijn grote dame. Ik ben blij dat ik weer een vrolijke meid in huis heb!

André (44) had zowel prive als zakelijk moeite met sociale omgang.
"Ik voel zeker verandering. Ik merk dat ik op sociaal gebied mezelf een stuk comfortabeler voel. Dit viel me vooral na een paar dagen op. Ook op mijn werk voel ik me vrijer in de contacten met mijn collega's.
Het gaat een groot stuk beter met me."

Yvonne, moeder van Ruth (7) zag haar dochter worstelen met het bedplassen.
"Ruth vond het bij Angela erg prettig. Na 2 keer plast Ruth niet meer in haar bed. Ongelofelijk! Ruth is daar heel blij mee. Superbedankt, ik kan het iedereen aanraden."

Mariola (36) had last van grote vermoeidheid.
"Ik bemerkte na een week zeker een verschil. Voornamelijk in mijn keel voel ik meer "ruimte" en heb ik veel meer energie :-)."

Anita (48) kampte met darmproblemen.
"Het gaat goed met mij. Ik ben zeer positief over Angela. Mijn darmen zijn een stuk rustiger en ik heb weinig tot geen buik- en rugpijn meer in de ochtend. Ook voel ik veel minder woede van binnen. Ik zal jou zeker aanraden aan andere personen. Hopelijk kun je nog veel mensen helpen zoals jij mij hebt geholpen."

Wendy (28) vond haar huidproblemen heel vervelend.
"Het gaat een stuk beter, ik heb geen last meer van huiduitslag. Ik let nu ook meer op mijn voeding."

Christine (46) had allergische klachten.
"Ik had al een tijdje last van jeuk en huiduitslag en had geen baat bij medicijngebruik. Na wat surfen op het net kwam ik op de site van Angela, en heb ik een afspraak gemaakt in haar praktijk. Het was een hele bijzondere ervaring om mee te maken wat zij voor je kan doen! Ik voelde me meteen op mijn gemak en heb na 2 afspraken geen klachten meer! Ik kan iedereen de praktijk aanbevelen en mocht het nog eens nodig zijn voor mezelf dan zal ik zeker terug gaan!"

Henry (56) kon moeilijk herstellen na zijn operatie.
"Na mijn operatie in januari 2014 hield ik klachten over. Ik heb diversen zaken geprobeerd, deze hadden echter geen van allen resultaat. Een aantal maanden geleden heb ik contact opgenomen met Angela. Omdat ik kinesiologie niet kende wist ik ook niet wat me te wachten stond. Ik vind het nog steeds wonderbaarlijk wat er allemaal mogelijk is met het menselijk lichaam. Ik ben erg blij dat ik de 1e stap genomen heb daar ik nu veel minder klachten, en weer een "normaal" leven heb. Ik ben een zeer tevreden klant... Thanks Angela."

Melanie, moeder van Lola (8 mnd) zag dat haar dochter iedere nacht moeite had met inslapen.
"Mijn dochtertje had vanaf haar geboorte moeite met in- en doorslapen. Vaak werd ze na drie kwartier huilend wakker. Nu gaat het heel goed met haar. Ze slaapt, na een keer bij Angela te zijn geweest, zowel 's nachts als overdag goed. Het is heel fijn dat we haar nu beter begrijpen en kunnen herkennen wanneer ze zich verveeld. Nogmaals bedankt en veel succes!"

Karin (31) was even wat vastgelopen.
"Het gaat weer lekker met mij. Het geeft me meer rust nu ik de inzichten beter toepas. Ik ben weer gedeeltelijk begonnen met mijn werk en dat geeft geen stress. Ik heb meer afstand genomen. Kortom; het gaat me wat meer voor de wind en het gevoel vast te lopen op allerlei vlakken is er nu niet meer."

Mieke, moeder van Eef (2) zag haar dochter veranderen door een allergie.
"Mijn dochtertje had een allergie waardoor ze erg moe en huilerig was. Nu gaat het goed met Eef. Ze is heel erg veranderd. Ze is vrolijk en zingt en speelt de hele dag. Ze ziet er fitter uit en is veel minder moe. Ik ben echt blij dat ik bij Angela geweest ben."

Michelle (43) had weinig zelfwaardering.
"Het gaat goed met me. Ik voel nu een bepaalde zachtheid in me. Daar ben ik dankbaar voor. Het is zoeken, naar een praktische invulling van "lief zijn voor mezelf". Wat ik merk, is dat ik meer momenten op een dag een "time out" neem. Even een paar minuutjes ogen dicht en lekker rustig ademen".

Ine, moeder van Lars (8) bemerkte dat haar zoon weinig zelfvertrouwen had.
"Lars had moeite met zijn zelfvertrouwen. Hij kon daardoor heel boos op zichzelf worden. Op school maar ook tijdens voetbal en tenniswedstrijdjes. We zijn een paar keer bij Angela geweest en hij heeft nu veel meer rust en kan zichzelf positief moed geven!"

Kim, moeder van Polle (2) voelde dat haar zoon last had van "iets".
"Ik wil laten weten dat het erg goed gaat met Polle. Hij zit heerlijk in zijn vel en geniet zichtbaar van alles om hem heen. Er is iets in hem aangezet waardoor hij nu echte sprongen maakt en daar zijn we erg blij om."

Anny (75) had last van schouderklachten.
"Ik had door overbelasting maandenlang pijn in mijn schouder- en rugspieren. Ik heb met spierbalsem gesmeerd en voor een warmtelamp gezeten maar niks hielp. Na 3 afspraken bij Angela was het over. Nadien heb ik nergens geen last meer van gehad. Ik kan Angela van harte aanbevelen, dat doe ik bij mijn vriendinnen ook."

Mart (45) had rugklachten.
"Ik had erg last van mijn onderrug en had veel pijn. Na een paar keer voelde ik al verbetering en kon ik mijn werk weer aan."

Job (14) kon zich moeilijk concentreren.
"Ik kon me niet goed concentreren op mijn huiswerk. Nadat ik bij Angela was geweest, ging het een stuk beter. Ik vond het heel fijn, het heeft me ook echt geholpen. Het was ook best wel leerzaam want ze vertelde wat ze deed, dat was wel leuk om te weten."

Sjors (51) had pijn door een sportblessure.
"Tijdens het hardlopen blesseerde ik mijn kuitspier. Na een consult bij Angela voelde mijn kuit minder pijnlijk aan en herstelde mijn blessure sneller dan ik had verwacht."

Gerard (74) ondervond veel last van een allergie.
"Ik had door de processierups, enorme last van een branderige jeuk en pijn in mijn gezicht en hals. Dankzij Angela ben ik daar goed vanaf gekomen. De jeuk en pijn zijn helemaal weg."

Sjan (72) had veel last van de bijwerkingen van chemokuren.
"Ik was ziek en kreeg chemokuren. Ik ging een paar keer per kuur naar Angela om de bijwerkingen tegen te gaan. Ik werd minder ziek. Ze gaf me ook een paar tips die ik zelf thuis kon doen. Het heeft mij geweldig geholpen."
Job: "Ik kan me nu veel beter concentreren." Mart: "Met een paar sessies voelde ik al verbetering in mijn rug." Gerard: "De jeuk is helemaal weg." Monique: "Ik slaap nu sneller in." Sjan: "Ik werd minder ziek van de medicatie." Anny: "Na drie consulten was de pijn in mijn schouder- en rugspieren over." Femke: "Mijn dochter plast niet meer in haar bed." Irene: "Ik kan alle belangrijke voedingstoffen nu goed opnemen en voel me fit." Lars: "Het lukt me nu om door te zetten." Jolanda: "Ik heb veel meer energie." Miranda: "Afvallen kost me nu minder moeite." Amber: "Mijn hooikoorts is echt verdwenen." Luuk: "Ik sta een stuk rechter." Eefje: "Ik kan makkelijker lezen." Stan: "Die oefening voor thuis hielp als ik het even moeilijk vond." Daan: "Ik heb geen pijn meer in mijn buik". Sjors: "Mijn sportblessure was sneller over". Maria: "Ik kan me beter focussen op wat belangrijk is". Anja: "Mijn zoontje heeft geen huiduitslag meer".
© Kinesiologisch • Schoolstraat 20 • 5391AZ Nuland • Tel: 06 - 53 705 015 • info@kinesiologisch.nl | privacyverklaring | cookieverklaring